SVAR PÅ TAL BITCHES

Anonym om MIN ANDRA PIERCING?:
naveln då?:D

Svar; jag har ju redan piercing i naveln:) det är därför de står min andra piercing ;) Piercingen jag har just nu är btw väldigt ful men fick inte bestämma vilken jag ville ha eftersom det inte var i nån salong elelr vad man säger. Men får byta den snart iaf! Gah va blek ja är btw, måste fan sola! ;O







Kommentarer
Postat av: Anonym

haha fan nån som inte läser rubriken xD

2009-11-24 @ 13:39:08
Postat av: din mamma (är alkoholist)

Oj oj oj... lite mycket mcdonals mat i din tjocka mage kanske?

du borde tänka på att sluta äta lite?

gå ner 10 kg kanske?



du är fett fet och tror att du är smal haha. so funny! ett tips: jogga varje dag ät inget onyttigt. du sitter ju bara hemma alla dagar och äter och röker, dricker! pss. no lifer !

fattig är du också. din mamma är en äcklig hor alkholist som inte vet hur man kan ta hand om barn. bäretta lite om din mammma här i bloggen. att hon dricker varje dag, slår dig, ger dig för mkt mat.....!



sen kommer du inte få ngt jobb häller. bryr dig inte ens om skolan

2009-11-24 @ 17:23:34
Postat av: mjukt@

du som kommenterade innan att nora är tjock ? :s känner inte nora men hon är verkligen inte tjock ! och behöver inte banta någonstanns ! och om hennes mamma skulle vara alkholist skulle de vara kul och läsa att andra säger de ? nej tror faktiskt inte det . hoppas verkligen inte att du tar åt dig av kommentaren innan okej ? för nora du har skit fin mage och inte tjock någon stanns (:

2009-11-24 @ 20:38:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0