HAHA

Haha juste, hade skittråkigt igår.. xD
Ser typ ut som ett monster =)


HISSAR



* Brunt hår och blåa ögon - Åh det är så jävla fint. Liksom mörkbrunt eller ljusbrunt hår med blåa ögon. Så jävla fint. Sen bruna ögon med platinablont hår. Me love. Det ska vara lite anorlunda. Det är ju inte ofta man är född med blåa ögon och brunt hår. Såklart finns det, känner många som är födda så men det är inte så jätte vanligt. Liksom, om jag hade blåa ögon skulle jag nog aldrig färgat blont =)

* Folk som inte tar åt sig eller bryr sig! - Ungefär litegrann som mig. Skiter liksom i vad folk tycker eller tänker. Att man kan våga gå omkring översminkad eller inget smink alls, bara man känner att man trivs och är sig själv. Bara skita i vad folk tycker. Och om dom säger något så skiter man i det bara? Bara man själv är nöjd med sig själv så..! Älskar såna folk. Jag kanske tar åt mig ibland men jag ska bättra mig för oftast ska man inte alls lyssna på vad folk säger om det är folk man inte älskar eller står nära!

* Fjortiskillar - Nu pratar jag verkligen inte om killar med igelkottshår och toffsar ända upp till knäna utan bara snyggaa svenska killar med lite wax och kanske lite fjortisstil bara? Jag menar dom är ju trots allt sjukt snygga haha. Bra musikstil, bra klädstil, fint hår ( om man inte överdriver med waxet såklart ) och ja. Vad mer kan jag säga. Me löve fjortiskillar, grr! ;$

* Frukt - Så himmla gott ju! Jag älskar seriöst frukt. Det är ju skitgott och såå mycket bättre och nyttigare än godis. Jag kan ju leva ett liv utan godis och MED frukt men ibland blir man ju sugen på choklad.. Men ska fan ta en frukt varje gång jag blir sugen på choklad! Blir ju skit bra!

* Klubbfester - Liksom, alla tycker klubberiet, top notch och glamour är en fjortisfest. Det är typ tydligen en fest man går till för att verka lite mognare eftersom elverket är ju liteee 2007 men så är det ju inte. Det är inte ett dugg fjortis. Det är ju faktiskt mest blattar där. och det är ju sjukt kul. Vart ska annars ungdommar under 18 år festa liksom? Förutom hemmafester dårå men det är ju tråkigt att gå på varje helg! Tummen upp för klubbfester! :) Tycker alla som inte varit på någon klubbfest ska testa gå dit. Det är ju lätt värt 120-150 kr! ;$



SKOLFOTO

Gult hår och så ser det ut som jag har världens största panna hahahaha. Nej jag blir verkligen aldrig fin på skolfotot men kolla förändringen på ett år liksom. shit vad jag har förändras haha.

Någon som tycker jag var sötare i sjuan? =)

Början av september 2008

Början av september 2009

CHOKLADKALANDER ;$



Hemma igen, eller kom hem för ett tag sen. Har bara glott lite på tv! Discney chenal ofc ;$ .. Men vi va bara i stan, kollade runt lite och träffade lite folk! När jag kom hem hade mamma köpt en såndär julkalander med choklad i haha mumms;$ Hoppas jag klarar av att äta EN varje dag..

Hihi kommer ihåg när jag var liten så åt jag allihopa sen trodde jag mamma skulle bli sur så tog min veckopeng och gick till lidl och köpte en ny hahahahahha ;$ Jaja, det var då det(A) Vi hörs snart, pusspuss

HEJ OCH HEJDÅ AGAIN


CHACHA! Nu är jag hemma igen me nska strax gå.. Har bara bytt lite kläder och skor här hemma och nu ska jag vidare till Johannas skola! Sen ska vi väl dra in till stan och träffa massa människor. Ska försöka ta lite kort idag eftersom jag nästan bara har från webben. Men grejen är ju att min mobilkamera suger! Jaja det är tur att jag ska få en digitalkamera i julklapp thihi. Menmen vi hörs ikväll sötnosar, puss!

Dagens låt



Tjatja, sitter hemma hos Johanna.S just nu med Alba och Kitty! Alba sitter och färgar Johannas hår, kitty sitter och sminkar sig och själv sitter jag vid datorn! Orkar inte vara i skolan. För det första börjar jag halv 2 igen och för det andra så ska vi typ spela freesby (stavning?).. gud va kul..Haha. Jaja vi hörs!


se ya later aligator !

Nu ska jag ge mig iväg till skolan! Kolla hur jag ser ut idag! Rätt hemskt men jag har knappt något smink. Ibland måste man ju vara lite naturlig! Vi hörs efter skolan, kommer antagligen hem får vi hoppas;) PUSS


Frågor och svar



Anonym om Knaskväll igår:
nej, har du börjat med det där läppstiftet igen -.-
Svar; Nejnej, jag har inte ens slutat med det. Jag älskar rosa och tycker det är skit snyggt på läpparna men orkar bara inte ha det hela hela tiden för då blir man bara fjortisstämplad. Men sånt kan ju inte hindra mig från att ha något jag gillar? Brukar ha det på fester, speciella tillfällen eller om jag verkligen bara har lust! =) Rött är ju sååå fult på blondiner så använder rosa istället ;)

Jenna om Knaskväll igår:
såååå fin du är!
Hur gammal är du? :)<3
Svar; Tack, jag är 14 i december. Född 1995 alltså :)

SEG

godmorgon på er alla söta läsare!

Igår så somnade jag lite då och då och blev inge bra bloggning eller upptadering.. Men idag är jag tillbaka igen! Ni vet ju hur jag är på helger. Väldigt kass på upptadering.. Hm! Men vaknade iaf nyss och är lite sen så måste fixa mig på typ 10 min. Behöver ju inte sminka mig så mycket eftersom Johanna slutar 5 den här veckan och då slipper jag åka till stan på en gång efter skolan. Så kan ju åka hem, fixa mig, blogga osv osv:)
Men nu så ska jag sätta på löshåret, sminka mig pyttelite, hitta några kläder, blogga och åka iväg till odenplan. Kanske köper någon latte där när jag ändå åker förbi. Skönt att ha skolan i stan faktiskt. Man måste ju käka frukost! Jaja, vi hörst snart !


...


Det här är ditt fel, usch, jag är så jävla sur på dig.
Du fattar ju inte ens att jag är ledsen? Du brydde ju bara om dig själv.
Fyfan...


DAGS FÖR

http://weblogs.wpix.com/entertainment/gossipguy/gossip-girl-image.jpg


Favoriteprograme!

ÅH, SLITEN

Söndagskväll liksom. Sliten som fan och har sjukt tråkigt.
Får bli lite tv medans jag väntar på min mat mamma ska hämta ifrån donken!


MISSLYCKAD LÖRDAG..

Tja, nu funkar internet bättre! Skit bra, skit bra! Gårdagen.. omg. Totalt misslyckat. Jo jag mötte upp lite människor. Vi letade fest och vi drog till bromma för vi skulle ta bussen till en fest i spånga dit men då bestämmde vi oss för att åka till farsta för det skulle tydligen vara en jätte stor fest där och vi fick ta med hur många tjejer som helst för att det var redan många killar där så vi blev så j*vla glada och åkte ända till farsta men vet ni vad? Det visade sig vara några jävla pundare, typ 18 åringar som satt och spelade tv-spel och lyssnade på skitmusik och typ ***** ** så vi drog efter en kvart. Vi hade hittat en fest i Nacka så vi drog dig men det fick komma hur många tjejer som helst men bara två killar dit, sen så var det några av våra kompisars kompisar som typ följde efter oss. Dom ville komma på festen men vi sa klart och tydligt att dom inte fick komma. och vi skulle ju inte heller fått gå in om dom var där. Men vi åkte till Nacka och typ sprang som fan men när vi kommer dit och har blivit av med dom som följde efter oss ( ta inte åt er, ni som följde efter oss. Men vi skulle inte fått gå in annars;) ) så ser vi typ 60 ungdommar komma till busshållplatsen och dom hade tydligen varit på den festen men det var slut för han som ägde stället hade sagt att polisen skulle komma men han ville tydligen bara bli av med alla. Vi blev skit sura och drog oss iväg mot stan. Mötte några andra kompisar och sen skulle vi sova hos en kompis men han skrek så högt i telefonen så hans pappa blev arg och dom började skrika åt varandra och då sa hans pappa att vi borde gå så vi drog. Vi satt i porten och bara chillade och pratade i typ en halvtimme. Vi hade ingeeenstans att sova. Bra va? LYCKAD LÖRDAG, VERKLIGEN! Men vi drog hem till Johanna till slut. Sen idag har jag inte gjort mycket alls. Bara kollat på film och.. ja ;P


Vanessa och Sara när vi var påväg mot farsta! ( suddig )

Haha Wille hittade en skön plats när vi väntade på tuben i 20 min.. =)

F*TTINTERNET

Jag är hemma nu, berättar om gårdagen och idag så snabbt som internet funkar bättre. Så jävla segt just nu och så går det inte att ladda upp bilderna. Håll ut sötnosar!

Knaskväll igår.

Tja, vaknade för typ en halvtimme sen. Jag var i ******* igår och vi hade jätte kul i början men sen spårade det ut helt totalt. Det kom typ 30 pers som ville komma in på våran lilla fest åt johanna som vi inte ens kände och grannarna klagade, störningsjouren kom och när polisen väl kom eftersom att vi hade väldigt hög musik, så sprang vi ut och typ gömde oss och sen efter en timme gick vi tillbaka och sov. Eller vi somnade vid 6 haha-.- Sen vid 12 så åkte alla tillbaka och jag somnade typ när jag kommer hem men nu är jag fixad och klar och ska ge mig iväg! Vet inte vart men vi får väl se vart jag hamnar.


IT'S FRIDAY

Godmorgon allihopa! Sitter och dricker min frukost just nu, lättmjölk! MM så j*vla gott ju! MEn har iaf lite brottom nu eftersom jag började för två timmar sen haha ;$ Så nu ska jag ge mig iväg nästan helt osminkad till skolan. Efter skolan ska jag träffa Johanna och vi ska fixa oss en massa och sen får vi se vad som händer ;) Fast jag vet ju faktiskt vad som kommer hända =) Vi hörs någon gång i eftermiddag eller imorgon! PUUSS


-

Godnight, ska lägga mig i sängen nu! Vi hörs imorgon, och imorgon..
DÅ ÄR DET FREDAG, WIHO! :)

SVAR PÅ TAL (JAG PROVUCERAR VERKLIGEN INTE?)

Kan ej säga namn om right now:
Ibland så tycker jag om din blogg, men ibland så hatar jag den och känner skiit stor hat mot dig!
Du kan vara så elak och taskig ibland i bloggen alltså att man bara vill få tag på dig och slå dig.
Liksom fatta! Varför leker du dum och är inte bara dig själv? Försök inte provocera och skryta så jävla mkt för det hjälper inte!! Fan har skit många vänner som känner dig från akalla och från din skola och alla säger att du är är så i skolan så som du är i bloggen.Aso sluta låtsas och driv bloggen om livet du lever, provocera inte!

Svar; Öh, vafan snackar du om? Vet du ens vad provucera är? Jag skrev ''fint va? HAHA'' .. Det är verkligen inte att provucera. Provucera är typ som dessie och kissie gör. Leka viktiga, snygga och söta och irritera sina läsare etc etc. Jag gjorde en ny blogg för att för det första ville jag kunna skriva friare så min mamma inte läser den ifall ni fattar och för det andra skulle jag vara mig själv i bloggen och det är precis vad jag är. Om folk kaxar och håller på så j*vla mycket så blir jag sur och kanske lite kaxig. Sån är jag och det kan jag erkänna själv. Ibland kan jag vara största bitchen men ibland kan jag vara jätte glad och skratta åt vad som helst och så kan jag vara jätte ledsen och seriös att prata med som jag är typ nu. Dom i min skola huh? Jag kan nog lista ut vem du är och jag är inte EXAKT som jag är i bloggen i verkligheten men då skulle jag nog vara helt spidad hela tiden. Man kan ju inte vara oseriös på bloggen HELA tiden. Då blir det ju lite småtråkigt haha ;P Jaja, men bara så du vet tycker jag du ska veta precis vad något betyder innan du säger det till någon..

Som när jag var jätte liten så visste jag inte vad f*ck you betydde så jag sa det inte för jag trodde det betydde typ värsta grejen. Och du verkar inte veta vad provucera riktigt betyder så du borde inte säga det. Men nu så vet du ungefär vad det är så jag undrar bara om du har samma åsikt? ;) Men iaf, nu ska jag inte disckutera massa skit haha. Jag och mina diskusioner och konversationer om ingenting..Haha johanna, du förstår ;)


SNART ÄR NI HELT TILLBAKA IGEN!




Det går uppåt gullepluttar, snart är vi tillbaka som på min gammla blogg där jag hade ungefär 450 läsare:) Men ska kolla mail, facebook och playahead ifall någon frågat om min nya blogg för för några dagar sen hade jag typ 50 mail om min nya blogg thihi ;$

right now

Fint va? HAHA =)

GRATTIS ÄNNU EN GÅNG J'

Tjooosan hallopsans.. eller nått.. haha. Kom iaf nyss hem. Var i skolan ett stund och sen träffade jag Johanna och Elin och vi åt lite sen så drog Elin och jag och Johanna drog till stan och köpte lite saker, träffade lite folk. Sen drog vi på bio i Heron city, vi hade väldans kul och filmen var skit bra haha! Och så efter det drog vi till stan och käkade på donken och satt bara och pratade och ringde runt lite för att fixa festen imorgon som blev inställd men nu är den på igen men på ett annat ställe men tänker inte säga vart för det kan ju hända som det hände med den i väsby, man vet aldrig! Jaja, här är lite bilder.



GRATTIS ÄLSKLING

Ville bara säga grattis till min bästevän Johanna som fyller 16 år idag! =)


LOOK OF TODAY(BLACK!)

Godmorgon, godmorgon! Nu har jag lite småbrottom så lägger in outift haha, helt svart! Men jag är ett emo idag antar jag hohohoo. Men vi hörs ikväll, blir inte så jätte mycket bloggning idag förns jah kommer hem runt 10-11? KRAM


.

Godnatt

Imorgon och på fredag och på lördag blir det nog inte så mycket bloggning menmen vi hörs iaf!

NEJ FYFAN

Mitt hår är gult och oranget och jag vet inte vad, fyfan. Det är så j*vla jobbigt att vara blond, man måste färga utväxten, man måste färga till en bra färg och det är omöjligt och jag orkar inte mer. Imorgon tänker jag fan färga brunt. Hejdå blondinvärlden. Det kan ju faktiskt hända att jag blir blond igen någon gång om folk tycker jag var finare i blont men ja, imorgon eller iöverimorgon blir Nora brunett. Lär behöva en ny design då men ja! ^^


SVAR PÅ TAL ( ELISE, HELSYSTER? )

Anonym om det är bara jag som har sovmorgon:
är du elises syster ? helsystrar? berätta lite om er, göre ett inlägg:) allt för dina läsare eller??


Svar; Nja, systrar och systrar kanske man inte kan säga men.. Min mamma blev tillsammans med hennes pappa när jag var ungefär 1 år efter att min pappa dött och efter att hennes mamma och han gjort slut. Sen träffade jag henne lite då och då och blev bättre kompis med henne för varje gång vi träffades. Vi hade jätte roligt tillsammans. Sen när min styvpappa som man då kan kalla det antar jag och min mamma skilde sig så hade vi ju fortfarande kontakt och träffades antingen ensamma. Eller så sov vi hos någon av oss eller så hälsade vi på honom som bor nu i Husby!

Men nu så av många anledningar så är vi inte kompisar längre. Eller så kanske man inte kan säga? Ne, hon är jätte sur på mig kan man väl säga för lite grejor så vi knappt kontakt längre. Vi har inte pratat på kanske en månad eller något. Och träffats har vi inte gjort på typ tre månader. Har bara sett henne lite här och där i stan. Menmen sånt är livet, vänner/systrar för livet.. hm, näej. Skulle inte tro det. Men någon gång så kanske vi blir sams eller börjar kontakta varandra igen. Måste bara gå ett litet tag så hon kommer över lite dumma saker jag har gjort och det är jag.. inte precis stolt över.. Aja där fick du ett svar. Har inte så jätte mycket att berätta om oss. But I will always love you sisz.

Skulle helst vilja ha en bild på oss men orkar inte leta.

diggar den bilden på henne så tog den!

BLÅNDIN

Tjo, nu håller jag på och färgar håret blått, fint va? :)


SOMMAREN MED GÖRAN! *HAHA*

Tjatja allihopa! Hur är det med er? Med mig själv är det skit bra! För imorgon börjar J and N days. Jaja iaf så har jag bara varit i skolan och i stan. Vi gjorde inte mycket alls, träffade på lite folk som vanligt. Sen så drog vi hem till Johanna och åt tacos och jag var med när hennes familj firade henne lite eftersom hon fyller år imorgon och lär inte komma hem förns typ 11 hehe. Imorgon ska vi först efter skolan shoppa lite, sen lite hemliga grejer och sen på bio! Vi ska se på Sommaren med Göran haha. Den verkar ju skit rolig thihi. Men ska dra mig hem snart så vi hörs när jag kommer hem, kram kram !

http://www.privatdatagruppen.se/b/images/sommar1.jpg

Damn vad kul vi ska ha imorgon.. och på fredag, fyfan! :)


det är bara jag som har sovmorgon

Godmorgon allihopa! Nu är väl alla antagligen sjuka hemma eller i skolan haha. Själv har jag försovt mig, som vanligt ;$... Men har fixat mig och allt nu så ska ge mig iväg så fort som möjligt! Menmen jag bloggar mucho more ikväll då jag kommer hem. Då blir det inlägg efter inlägg. Kedjeinlägg höhö. Om ni fattar, aja nu måste jag dra haha. Kram på er !


-

- Godnatt

Ska glo lite på min nya fina tv nu haha. Har ju hur många kanaler som helst i två veckor. Woho! Playboy tv och allt haha ;$ Men ja, imorgon blir det lite stressigt. Måste köpa present till johanna men jag tror kitty är sjuk för hon svarar inte:( Sen måste jag få tag på Gloria för ska få pengar av henne. Så måste jag köpa något att ha på mig på fredag och så måste jag byta skor till en mindre storlek. Planera lite för på fredag och träffa Johanna också. Hm, stresigt stressigt. Och ett stort problem jag har är att Johanna blir klar runt halv 4 och jag slutar liksom 4.. suck, suck. Aja vi hörs imorgon, godnatt! Fortsätt läsa och kommentera babes! :)

Börjar tröttna på playahead


Fråga och svar

Amanda om Goodbye bi**hes:
Hur fixar du ditt löshår? det ser så äkta ut? OCh hur otfa tvättar du det och hur tvättar du det? vad kostade löshåret och vart köpte du det? Haha förlåt att jag frågar så mycket men ska köpa löshår men vet inte riktigt hur jag ska ta hand om det och hur man sätter i det osv.

Svar; Nej jag sätter bara in löshåret längst under och eftersom jag har så kort hår synd det inte att jag har förlängningshår nästan. Och sen har jag tre stycken så det blir tjockt. Om man har jätte tunnt och jätte långt så ser man ju att det är löshår. Och jag skulle nog säga att man bara ska tvätta håret en gång i månaden typ men jag gör det typ varannan vecka men det är för att löshåret blev lite grått av silverschampoot så måste tvätta det lite oftare. Jag köpte det på thai mahal med clips på för 780 kr. Utan clipps kostar väl runt 650 eller nått antagligen.

Haha nej det är lugnt, jag hjälper dig gärna.. Platta det sällan om det inte är jätte lockigt för man ska egentligen inte platta löshåret men om du nu måste det så ha det på lägsta värmen och platta lite bara. Borsta det bara när det behövs, typ på morgonen för håret går ju av om man borstar det för mycket och plattar det för mycket. Sen ska du helst inte färga det. Det är bättre om du färgar ditt egna hår till en färg du verkligen gillar och sen köper ett passande löshår. Om du nu färgar håret svart och har ljusbrunt t.ex kan du ju såklart färga löshåret men själv skulle jag köpa nytt för annars blir håret bara så himmla slitet. Jaja lycka till Amanda:) Löshårscrew wohoo!

EL STUPIDO

Konstiga/dumma grejer jag gjort..

1. Letade efter tomten - Ja, när jag gick på dagis så rymmde jag och en kompis från dagiset, vi tog våra overåller och våra pulkor och satte igång och leta efter tomten men vi kom inte alls långt och så var det fotspår i snön också haha, så min lärare och min mamma hittade oss. Naw, jag fick inte se tomten! :(

2. Sovställen.. - Jag sov i min klädhög på golvet helt utan anledning. Jag sov på några klippor utan täcke typ förra sommaren tror jag de va. Jag deckade när jag gömmde mig i en garderob så där somnade jag haha.Kommer du ihåg de lollo? Du blev jäävligt sur så thihi. Sötnosen letade ju efter mig i flera timmar och tro mig, det är skit stort i det huset!

3. Köpte en falsk jacka - Jo, förra vintern köpte jag en falsk jacka. Jag visste att den var falsk men jag vågade inte säga nej så där sprack massa pengar. Men visade mig inte i den för det var lite pinsamt. Gillar inte falska grejer, förutom LV thihi ;$

4. Snott lösnaglar - Jag åkte fast för att jag snodde lösngalar? Från H&M också. Dom har ju sämst koll också haha. Dummt gjort av mig, men hade inga pengar just då och dom var ju sååå fina =) Nej men det ångrar jag lite höhö

5. Slösade 460 kr på nada - Jo på grönan typ förra eller förr förra året så slösade jag typ 460 kr och vill ni veta på vad? Jo ni vet såna där jätte stora basketbollar som studsar från grönalund? Jag ville verkligen ha en sån så jag betalade tia för tia och försökte pricka basketkorgen en gång kanske 50 gånger haha. Jag misslyckades också -.- *SUCK!*


DRESSCODE TODAY

Åh vad jag är tråkig.. men jag har liksom varit i stan bara ;)



Fråga och svar



din mamma (är alkoholist)
om SVAR PÅ TAL BITCHES:
Oj oj oj... lite mycket mcdonals mat i din tjocka mage kanske?
du borde tänka på att sluta äta lite?
gå ner 10 kg kanske?

du är fett fet och tror att du är smal haha. so funny! ett tips: jogga varje dag ät inget onyttigt. du sitter ju bara hemma alla dagar och äter och röker, dricker! pss. no lifer !
fattig är du också. din mamma är en äcklig hor alkholist som inte vet hur man kan ta hand om barn. bäretta lite om din mammma här i bloggen. att hon dricker varje dag, slår dig, ger dig för mkt mat.....!
sen kommer du inte få ngt jobb häller. bryr dig inte ens om skolan

Svar; För det första vet jag precis vem du är så du kan lika gärna skriva ditt namn;) För det andra så ska jag faktiskt börja banta. Alltså jag vet att du säger så för att göra mig ledsen men det blir jag inte så du slösar bara din tid;) Jag tycker inte att jag är tjock. För när man säger tjock tänker jag på verkligen feta människor som knappt kan gå upp ur sängen eller dör av sin fettma eller kanske verkligen behöver vara med i något program för att gå ner i vikt. Nej men jag är bara inte så smal som jag vill vara och därför ska jag bara börja äta middag och frukost och det ska vara väldigt nyttigt. Sen ska jag träna också! Så de blir skit bra. Jag kanske är lite bred men min mage kan vara jätte platt ibland faktiskt. Och om jag går ner 10 kg väger jag alltså 41 och det är liksom LITE för lite för mig eftersom jag är 170 cm lång så nej, inte 10 kg men kanske 4 kg eller nått. Jag tycker inte att jag är smal och jag har aldrig sagt det heller men jag är väl lite normal typ. Värken överviktig och inte underviktig. Men fortfarande så är jag inte nöjd för jag vill vara ännu smalare.

Min mamma, hm? Hon drack väldigt mycket förut men nu dricker hon bara ibland på typ lördagar. Sällan faktiskt. Hon slår verkligen inte mig? Då skulle jag väl antagligen gå med feta blåmärken och slag på armarna eller ryggen eller typ i ansiktet? HAHA.. jösses. Bara för att dina föräldrar gör det med dig så betyder det inte att allas gör det. Och fattig skulle jag verkligen inte säga. Jag är inte rik heller men jag har pengar så det räcker till kläder, mat och massa annat. Om jag var fattig skulle jag nog ALDRIG kunna köpa ****&****** eller kläder och en goose skulle jag aldrig få heller. Mina kompisar får inte ens köpa det och dom har jätte mycket pengar liksom? Och det är inte hon som ger mig för mycket mat utan jag som äter själv väldigt mycket men varför ska man egentligen skämmas för det? Jag är väl en liten tjockis haha. Jag har bra aptit, varför är det dåligt egentligen? Bara för du sitter och svälter för att du vill gå ner i vikt;) Och vad fan vet du om att jag inte bryr mig om skolan? Jag bryr mig väldigt mycket, orkar bara inte vara där HELA tiden. Där fick du ett långt svar sweetie

NEW SHOES

Ett par stövlar jag kan ha till Vardags och ett par söta lite mer festligare skor!


Din sko 449:-

H&M 299:-

NU BLIR DET TV EN STUND!..

..Men bloggar ju självklart i reklammen! Glömmer inte er sötisar =)

http://www.pastemagazine.com/blogs/ctrl-v/2008/10/03/ugly-betty-cast-photo.jpg

http://blondiielotta.blogg.se/images/2009/desperate-housewives_31076591_40050564.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_15OFR2J9b-c/SU1YlKO87uI/AAAAAAAAAuQ/z3oGYcGslwg/s400/new_adventures_of_old_christine.jpg

DÅLIG UPTADE, SORRY FOR THAT



Tjoo allihopa! Nu är jag hemma igen. Har varit i skolan på en lektion för jag försov mig tyvär sen så var jag på *** möte idag och det gick bra förutom att jag verkligen dampade sönder på henne haha.. Efter deet så åkte jag och mamma till Kista och jag köpte skor som ni kan få bild på snart! Senare mötte jag upp Johanna och vi drog till stan, träffade på lite folk och sen så åkte vi och solade. Eller jag och Sara väntade på Johanna medans hon solade rättare sagt hehe. Sen drog vi in till stan igen och jag köpte ännu ett par skor thihi. Sen så åkte vi hem. Känns som jag gjort jätte mycket för dagen har gått så himmla långsamt men ändå har jag knappt gjort något. Bara varit i stan och i skolan lite typ.. Menmen ni får bild på skorna och sen outift idag lite senare. Nu ska jag äta och sen blir det tv! Har ju fått en ny tv av mamma i mitt rum hihi, taack taack mamma! =)

SVAR PÅ TAL BITCHES

Anonym om MIN ANDRA PIERCING?:
naveln då?:D

Svar; jag har ju redan piercing i naveln:) det är därför de står min andra piercing ;) Piercingen jag har just nu är btw väldigt ful men fick inte bestämma vilken jag ville ha eftersom det inte var i nån salong elelr vad man säger. Men får byta den snart iaf! Gah va blek ja är btw, måste fan sola! ;O







IMORGON SKA SKOR KÖPAS

Hm, har tittat runt lite på hemsidor och har hittat massvis med fina skor. Här är några exemplar, ska nog be mamma om att få köpa två par skor. Behöver ett par vinter/höst skor och så ett par finskor jag kan ha på fester och så! Men vilka höstskor jag ska köpa.. Hm, får fundera lite imorgon dårå ;)


FRÄSCH OCH REN



Nu har jag duschat och rakat mig! Känner mig superduper fräsch! Ska snart kolla på någon film och sen ska jag väl antagligen sova. Börjar skit tidigt imorgon *suck*.. Menmen klockan är ju bara halv 11 och jag har ätit, duschat och.. allt man behöver göra innan man går och lägger sig nästan så det är ju skit braa!

Men undrar bara en grej..
Jag har ju besökare, jag har ju er men vart är era gulliga och elaka komentarer?^^ Haha, ni komenterade ju för fullt på min gammla blogg. Var inte blyga, komentera på. Anonymt eller inte, jag gillar komentarer! =)

GRR



GAMMLA GAMMLA BILDER FRÅN SEXAN OCH SJUAN, HAHA SEXIG JAG VAR =)

RESTEN AV VECKAN BESTÄMD!

Skola, ***möte, köpa skor med mammi, träffa Johanna och planera Fredagen lite, vilka som ska komma på hennes fest osv. Sen kanske dra till stan eller något! Får se, får se =)

Skola, köpa present till Johanna, planera ännu mer för Johannas födelsedag, kanske sola och vara i stan på kvällen antagligen. Får se vad som händer där mot kvällen. Det jag vet är iaf att jag måste köpa något att ha på mig på fredag =)


GRATTIS JOHANNA! Stan med alla brudar och grabbar antaligen, *hemligt* och sen ska vi på bio och se antingen nån jävla 3-D film eller typ new moon. Johanna väljer såklart för det är hon som fyller år! Wohoo!!!

Skola och så träffa Johanna och Sara och vi ska dra till våran kompis i Upplands väsby, fixa oss och fixa lite grejer hos honom. Typ gömma massa värdefulla saker. Sen vid halv 8-8 så ska vi möta alla människor i stationen och sen är det fest hela jävla natten lång! YEEAAH vad kul vi ska ha!


Och så på lördag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, kanske en fest till eller något, får väl se;) Bara vi inte är för trötta för det lär bli en händelsrik, rolig och låååååång fredag thihi.


MIN ANDRA PIERCING?

Hm, inte så många som röstat än men de flesta tycker tungan!

VAD TYCKER NI? :)


GOOD GOOD ;$

Gud va bra att ni hittat min blogg btw;$
Trodde alla besökare skulle försvinna eftersom jag bara fick 45 igår men nu är ni nästan tillbaka! =)



Nu räcker det.. -.-

Såg en kommentar på Towes blogg nyss om att jag OCKSÅÅÅ ska färga håret med ljusa slingor men hörrni. Jag hade det i somras och alla säger att jag borde ha det igen och blabla och jag vill faktiskt också ha det för att jag tycker det var finare än när jag var blond. Men jag ska ändå vara blond. Jag ska liksom ha typ mörkblonda slingor över hela håret så det ser naturligt blont ut med ljusa slingor och sen efter julen så ska jag färga brunt igen. Jag gör det värkligen inte för att towe har gjort det/ska göra det utan för att jag vill vara brunett. Och slingor, det hade jag ju från typ i maj till augusti och trivdes jätte bra det och alla sa att det var skit fint och att jag borde färga precis så. Jag lyssnar ju inte på vad folk säger, det är ju självklart jag som bestämmer vad jag vill ha för hårfärg men jag vill ju det nu också och absolut ingen verkar ju ändå tycka att jag ska ha blont. Förutom killar då, men haha. Killar gillar ju blondiner mer tydligen. Eller dom flesta. För att dom tror väl blondiner är lättare att få i säng eller något. Vad vet jag;) Jag kanske är lite pojkig av mig men jag tänker iaf inte som en kille haha! Och att ni tror att jag färgade blont förut för att towe gjorde det, där har ni helt fel också! Jag har alltid velat testa att vara blond och när jag hade gjort mitt andra lager slingor så var jag liksom nästan blond.. Eller jag hade ju nästan blonda slingor över hela håret så jag ba; äh vafan jag tar risken och så blonderade jag håret. Har liksom aldrig vågat det bara. Trodde det skulle bli oranget och gå av. Det blev det ju iof men ändå, jag vågade ju tillslut! Och jag sa ju själv för er som läst min blogg länge att jag bara ska vara blond till typ jullovet och så blir det ju också. Så nu får ni inte tro jag är värsta copycat eller wannaben eller nått. Visst jag erkänner, förut i typ april så tyckte jag towe var så himmla fin i mörkbrunt så då färgade jag mörkbrunt för att jag blev inspirerad om man säger så. Men då hade jag så himmla dåligt självförtroende, inte för att jag är värsta egot nu men jag har bättre än förut iaf. Och då ja.. Blä vad mycket text det blev nu. Aja det var mitt försvarstal eftersom ALLA tycker att jag härmar towe.. -.-

I somras, det är typ så jag vill ha det. Ljusbrunt med massa slingor!


LOOK OF YODAY (BOORING!)

Hade ju tänkt lägga in outfits rätt ofta nu men idag så var jag tråkig,
menmen look of today bitches!




Jag har problem...

Tjatja allihopa! Nu är jag hemma igen, var i skolan ett tag och sen åkte jag till stan. Träffade Sara och hennes tre kompisar som var jätte snälla. Sen kom Johanna och vi träffade på några från festen i lördags också! Skit trevligt, skit trevligt!=) Har hållt på och försöka fixa min design lite för den var inte riktigt som jag ville ha den men det går inte! OMG.. Jag suger ju på det här. Försöker lägga bloggen i mitten och typ göra den mindre och fixa så att bakgrunden hänger ihop med headern men det är omöjligt! Nån som kanske kan hjälpa mig för ellen som gör min design svarar inte?:( .. Aja ni vet var jag finns ifall ni vill hjälpa mig. HÄR haha:)


Goodbye bi**hes



Nu ska jag dra mig emot skolan! Fick väl lite sovmorgon kan man väl säga, nej men jag visste inte vad jag skulle ha på mig haha ;$ Men nu är jag klar, fixad och redo att gå!

Vi hörs efter skolan/stan! Pöööss på rumpan =)

SOVMORGON!

Godmorgon sötnosar! Sitter och fixar mig just nu, funderar lite på vad jag ska ha på mig och så bara! Iaf så, efter skolan ska jag och Kitty snabbt dra och köpa en grej som Johanna ska få i present på Torsdag när hon fyller år! Och efter de drar jag väl in till stan, träffar de vanliga och lilla Johanna! Så ser ju mina vardagar ut oftast haha. Men vi hörs snart huns!


-

Sorry för dålig upptadering idag men har duschat och så!
Blir mycket bättre upptadering imorgon, godnatt!

hårfärg

Nu har jag äntligen bestämt mig! Och vet ni vad? När jag fått mina pengar ska jag färga både min gula utväxt och den bruna utväxten som redan börjat växa sen så ska jag göra skit ljusbruna slingor över hela håret så blir det som att jag har blonda slingor istället! Smart jag är ibland ;$ .. Goodbye gråvita barbiehår haha.. ;(


Bilder från helgen!

Den här helgen har faktiskt varit rätt lyckad. För er som inte har läst min gammla blogg så i fredags så skulle jag och mina partyhoes på fest men vi drog till odenplan hem till en kompis och hade det skit trevligt. Vi va väl typ 10 pers där kanske. Lyssnade på musik och lekte lite lekar hahaha. Sen i lördags drog vi på en fest som Johanna hade fixat typ i Väsby och det var sjukt nice. Va väl kanske 20 pers där. Skit nice till polisen kom iaf och vi sprang därifrån. Men det slutade bra, vi somnade och polisen klagade inte en tredje gång iaf hahaha. =)

 

 

 

 

 


 


NY BLOGG!

Hej alla söta läsare! Nora här! Det här blir nog min sista blogg jag har, har haft väldigt många men nu så gjorde jag en ny bara för att min mamma läste den och då kunde jag inte skriva någonting. Men nu tänkter jag skriva allt jag vill från hemligheter till bråk till mina roliga helger!

Läs och komentera bitches ;)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0