NACK OCH FÖRDELAR.. (FÖR MIG!)

Asså förlåt haha. Jag såg bara massa bilder på mig i brunt hår och det var ju faktiskt snyggt men har fortfarande ångest om jag ska färga brunt. Liksom, alla tycker det. Eller dom flesta och det är ju fint och så. Måste bara göra fördelar och nackdelar med att vara blond en SISTA gång. lovar.




- Jag trivs i det!
- Man har alltid något att skylla på om man säger något dummt(A)
- Det är fint på mig .. tycker många och jag iaf haha;$
- Det är fint med blont hår när man har bruna ögon!
-Man ser brunare ut
- Blondiner har roligare




- Man blir fjortis-stämplad
- Det är jobbigt att färga utväxten hela tiden..
- Killar tror inte att man är en seriös tjej.
- Om det kommer smink i håret syns det som fan.


IMORGON..

.. Ska grejer köpas och göras!
Uggs, hörlurar och något midjeskärp och sen måste jag sola!









HÖHÖ

Playahead asså:).. Man måste nog svara ibland ;P


SORRY MEN DET ÄR TYP SANT ;)

En kompis till mig berättade de här och det stämmer lite faktiskt. Min dröm var förut att bli känd bloggerska men nu så vill jag nog bara ha runt 5000 läsare kanske. Är ju kul med läsare men tror inte jag skulle orka att inte få ha ett privatliv.. Men iaf till er som vill bli kända bloggerskor borde kanske tänka på en grej..

Varför är paow, dessie, kissie och alla dom så kända egentligen? Jag menar, visst. Dom har bloggat länge och deras bloggar är jätte bra men typ towes, johannas och många andras bloggar ä ju minst lika bra som deras? Hur fick dom sina läsare tro?

Dessie och paow - Dom har ju varit största fjortislegenderna.
Kissie - Hon irriterar alla med att härma alla bara..
Amir - Han är bög och står för det.
Rahlenfeldt - Många tycker han är riktigt snygg bara.
Foki - Hon var först på blogg.se och blev årets blogg. Många som inte ens visste vem hon var innan hon vann årets blogg har jag hört faktiskt.. Hennes blogg är ju ändå inte speciellt bra.


Men typ dollyblond, kenza och Blondinbella. Dom är ju riktiga bloggare om man säger så och det var ju typ dom som startade själva bloggtrenden men faktiskt så tror jag inte att vanliga bloggare som mig kan bli så kända som dessie och paow och dom även om många nog skulle vilja ha deras liv?


ÅR 2009



ja, alla bloggare gör ju såhär och året är ju snart slut så varför inte liksom? Saker jag ångrar, lyckats med, gjort och inte gjort som jag skulle vilja gjort eller borde ha gjort och lite dumma saker hehe!! Here we go. Intresant huh?


Blivit hemskjutsad av polisen ..ööhhhhh
Deckat på en trappa i perrongen..ööhhhhh
Blivit av med oskulden...ööhhhhh
Haft ett seriöst förhållande ööööh
Blivit kär ööööh
Festat som fan! ööhhhhh
Blivit mulad..! ööhhhhh
Färgat blont!ööhhhhh
Piercat mig två gånger!ööhhhhh
Haft guldkort! (första gången faktiskt!)ööhhhhh
Gått bus eller godis ööööh
Nått mina mål i skolanööööh
Skött skolan ööööh
Strulat med en främling!ööhhhhh
Rökt vattenpipa första gångenööhhhhh
Dygnat och inte somnat en ända gångööööh
Träffat nya människor ööhhhhh
Gått ner i vikt! ööhhhhh

Frågor och svar



CIARA om SVAR PÅ TAL:
Bor du kvar i akalla? :P
Svar; afan, men är sällan där om jag inte sover där haha;)

- om SVAR PÅ TAL:
hur många läsare har du egentligen???
Svar; Egentligen haha? Varför skulle jag ljuga om mina läsare? Har ju till&med visat statistiken. Men jag har runt 200-300. Det varierar hur mycket jag bloggar;)


jennifer om SVAR PÅ TAL:
var du tsm med den du tappa oskulden me :)
Svar; Ja, jag älskade verkligen honom. Haha nej jag skoja bara. Nej vi var inte tillsammans. Ångrar det där faktiskt. Man ska faktsikt tappa oskulden med någon man känner bra och gillar :)


N' om SVAR PÅ TAL:
hej nora ! :)
jag undrar vart sån där rosa läppstift finns att köpa,sånt som du typ skulle sluta med.. ?
och hur mycket kostar det ? (:
kram / n.
Svar; Alla rosa läppstift jag har haft är köpta på MAC som finns på pub och åhlens i stan fan:) kostar 190 eller 180 kr tror jag. Finns massa olika färger också.

CHACHA FAN

Cha alla!! Nora häer fan! Haha:)

Igår var det väldigt kul men blev inte så himmla planerat så vi blev hemma runt 1-halv 1. Så sov jag och två andra kompisar hos Johanna. Orkar inte berätta så mycket om igår faktiskt. För det är faktiskt HEMLIGSTÄMPLAT:) Jaja, idag har vi bara varit hemma hos Johanna och typ i stan. Fanns inte mycket och göra där och inga roliga människor direkt så vi drog hem till mig. Idag ska vi nog bara chilla här hemma hos mig. Typ kolla på film och så fan! Menmen vi hörs snart. puss!

här har ni två gammla bilder på mig och johanna från i somras!
Saknar verkligen sommar.. :(




SVAR PÅ TAL

amanda olsson om GÅRDAGEN OCH FÖDELSEDAGEN:
hejhej! har ett par frågor till dig och skulle bli super glad om du svarade i ett inlägg! :)
1. hur gammal är du? (alltså vilket år är du född)
2. använder du förlängningar eller är det ditt hår?
3. är du oskuld? om inte när tappa du den?
4. hur länge har du bloggat?
älskar din blogg:) det var allt, hoppas du kan svara på dom frågorna!
SLUTA ALDRIG BLOGGA DU KNÄCKER:D<3


Svar; Självklart!
1. Jag är född 1995, alltså 14 år ;P
2. Japp, använder förlängningshår oftast iaf!
3. Nej.. tyvär. Tappade den typ i oktober kanske.
4. Den här bloggen har jag haft i bara två månader men har haft många andra bloggar sen typ sexan. Byter blogg väldigt ofta men den här ska jag stanna med fan!

Tack sötnos, självklart. Svarar på allt ni frågar;)


KITTY, VAKNA!

Godmorgon allihopa! Fyfan, jag skulle vakna vid halv 10 senast men har redan duschat och allt. Ska fixa mig hos Rebecka men vi måste bara få tag på en grej först. Åh, fyfan vilken stressig dag de kommer bli idag. Jaja.. Kitty ligger och sover som en jävla björn. Jag har typ knackat på henne och sagt kitty, haft skit hög musik och dra upp persiernerna. Hon vaknar inte!? Vattnet återstår fan! Nej men ska få upp henne, äta och sen åka till stan och därifrån till haninge! Tror inte de blir nått bloggande idag för kommer vara väldigt upptagen men vi hörs! pussi


GÅRDAGEN OCH FÖDELSEDAGEN

Tjafan! Sitter här hemma hos mig med kitty och planerar lite för imorgon och så bara. Ska berätta lite om min födelsedag igår också fan.

Först så tog jag och johanna på oss mjukisdressarna och drog till stan och shoppade lite och träffade folk. Sen drog vi hem och fixade oss och typ firade mig hemma med min familj lite. Sen så drog vi till stan, träffade brudarna och käkade på taco bar. Sen hade vi jävligt tråkigt för vi visste inte vad vi skulle göra. Vi gick runt lite, hände lite grejer och så bråkade några av oss med en j*vla 30 åring som hade kallat jennifer h*ra för att hon knackade på dörren(?) Men fan, egoisten trängdes i burgerkingtoakön och sitter där inne och sminkar sig i typ en halvtimme och det är liksom skit lång kö? jaja sen drog några av oss hem till Stajf och vi chillade, lyssnade på musik. Sen kom några killkompisar och vi hade de bara lite mysigt och så haha. Och runt 1 eller nått så sov vi faktiskt. Och idag har jag inte gjort mycket alls. Träffade cattis en stund och sen rebecka och hannah. Vi träffade på massa människor. Bla kitty som ska sova här idag! Åh, orkar inte skriva. Är trött som fan och börjar bli sjuk.. Till nyår. WOHO!.. Jaja här är lite bilder från igår. eller förigår kanske jag ska säga nu? vi hörs imorgon, puss.


jag och johanna.. + min hand..(?)

Sakko och stajf har kul ;)

När vi var i stan och väntade på nånting och göra typ?

Taco bar fan!

min UNDERBARA tårta:)


14 ÅR IDAG!

JAG FYLLER ÅÅÅÅR FÖRFAN!
Imorgon eller ja, idag faktiskt så ska jag ha riktigt jävla kul med brudarna och bästevän;$ Tack till alla sötnosar som redan har sagt grattis. Gölligt assööö ;$


GLÖM INTE ATT SÄGA GRATTIS

Nu är vi hemma hos mig och ska kolla på film och sådär. Men blir nog sista inlägget, sorry. Glöm inte att säga grattis till mig imorgon thihi ;$

btw ni som sa att de va beckssoons piercing är ju lagom konstiga. ser hemsk ut just nu men man ser ju faktiskt att det är jag så IN YOUR ASS :)


DISSAR

ksss


Det är sjukt många typ 96-98or som köper SSS byxor nu liksom? Okej om man köpte dom för två eller ett år sen och använder dom ibland nu men om man köper nu?! Har sett några bloggar med snorungar som köper det nu? Det dissar jag som faan! haha omg..

JAG HAR PIERCAT MIG!

Det var det som var överaskningen haha, men det är bara ett problem. och det är att den bara är igenom halva min läpp hahahha. Men ska fixa det ikväll så får johanna hjälpa till lite;) !


JAG FYLLER ÅR IMORGON!

Tjafan, sitter hemma hos Johanna just nu och vi har ätit lite julmat med några av hennes släkt, skit mysigt! Sen om några timmar ska vi dra hem till mig, planera lite för på måndag och imorgon och kolla på någon film kanske och sova. För imorgon vet ju alla vad som händer?

JAG FYLLER ÅR! HIHI.


nödvändig bild va?


MÅSTE BLI TRÖTT

Åh va tråkig jag känner mig, har bara kollat på film, pratat i telfonen och bestämmt inför min födelsedagen hela kvällen. Ska kanske kolla på en till film för är inte de minsta trött! ;O Fan.. Jaja hoppas alla haft en trevlig jul för själv är jag inte så j*vla julglad om man säger så. Hoppas jag får pengar på min födelsedag för behöver verkligen pengar. Vi hörs imorgon, det är ju som sagt inte morgon för än man vaknat nästa morgon.. Eller hu det där mottot var nu igen haha. jaja hejdå, puss och kram!

Imorgon har jag KANSKE en överaskning till er btw;)

HANNAH MONTANA FAN!

Nu har vi ätit, kollat på kalle anka och öppnat julklapparna. Fick inte så himmla mycket eftersom det är 5 st som ska få julklappar. Men fick typ en lacosteparfym, 800 kr på gina tricot, en jätte mysig cardigan typ, ett par klackskor som är beställda från datorn så dom har ju inte kommit äntvå tunikor sen grejer jag behöver som sminkborttagning, ansiktskräm, värmeskydd och allt sånt där man behöver för att känna sig fräsch liksom! Menmen på lördag fyller jag år och då får jag mer presenter för blev inte riktigt nöjd med det här. Nej nu låter jag jätte bortskämd. Finns ju vissa som bara får kanske en grej liksom. Jaja tack så mycket för presenterna!

Nu ska jag kolla på Hannah Montana filmen haha ;$


http://www.oxonianreview.org/wp/wp-content/uploads/hm.jpg


NI ÄR JU PANTADE

Allvarligt talat. Tror ni jag sitter och gör en idolbild till mig själv? Varför skulle jag göra det? Vad tjänar jag på det, säg mig det haha.. Omg. Tror ni verkligen jag kan göra sådär fint också? Det ända jag har är picasa och det fattar jag mig nada på ..


KALLE ANKA

Trååkigt men mamma tvingar mig, det är ju trots allt en tradition!
Vi hörs senare fan :) Ha en trevlig fortsatt jul



http://mikaelcarlsson.files.wordpress.com/2009/09/32-miljoner-sag-kalle-anka.jpeg


Idolbild?

Fick en Idolbild av noågon anonym sötnos. Synd att den inte hade blogg eller nått men om ni vill bli länkade och skicka idolbilder eller vad man nu ska säga så är det bara att skicka en söt bild till mig.

[email protected] !


DAGENS LÅT


GOD JUL!

Godmorgon allihopa och god jul förfan! Nu sitter väl dom flesta hos sina kusiner eller med hela släkten och väntar på att kalle-anka ska börja eller nått! Själv har jag nyss vaknat och mamma och qim gör klart maten och har typ äckligt hög musik haha.. Inte världens bästa musik heller. Typ as gammla låtar från melodifestivalen och typ Jay-z om han heter så?

Fan orkar inte kolla på kalleanka.. Fyfan va tråkigt egentligen? Har sett den säkert 13 år i rad och jag vet ju precis vad som kommer hända så varför kolla på den varje år? Varför är alla så spända för kalle-anka egentligen? Det är ju ändå ett väldigt tråkigt ''program''.. Jaja, jag längtar bara till julmaten och presenterna! (Inte för att låta egoiskisk ) men vad? Alla måste ju erkänna att man älskar att få presenter fan;) Ge och få, yeah. Men det är roligare att få ;$ Jaja GOD JUL!

Bilden “http://www.vk.se/uploaded/image/2008/12/24/GodJul.gif” kan inte visas, då den innehåller fel.


Bildredigering

Det här roar jag mig med just nu, att redigera lite bilder. Håller på och väntar till badrummet är ledigt så jag kan duscha och tvätta mitt hår och sen kolla på några filmer jag håller på och laddar ner right now! Värsta chilldagen men orkar faktiskt inte vara ute och festa dagen innan jul x)


JULKLAPPAR FAN

Tjo! Ni kanske undrar vart jag har höllt hus men jag åkte till kista med mamma och köpte lite julklappar och så pekade jag ut lite saker jag ville ha och så! Men nu är jag tillbaka igen! Känner mig jätte seg idag, orkar inte gå ut även om jag verkligen verkligen vill festa och så men får vänta till min födelsedag! Jaja nu ska jag se på tv eller nått.. kommer dö av tråkighet snart.


SÅ OMOGET FJORTISARFORSVIN@

Haha kolla, på typ 0.20 är jag med.. fan va mobbat! Det var till&med när jag var brunett ;O


GÅRKVÄLLEN I REPRIS!

Godmorgon allihopa! Kan berätta lite om gårdagen efter att vi drog från hannah.. Först så åkte vi till Sundbyberg där Johanna och Jasse var. Vi köpte lite grejer och sen så drog vi till stan, mötte towe och massa andra. Och efter att towe sminkat sig lite och så så drog vi till flempan på en fest. Där var rätt så roligt faktiskt om jag ska vara ärlig. Men en viss person var ju väldigt full och jag hjälpte henne i kanske en timme om inte mer. Satt liksom ute i kalla snön och frös ihjäl och hjälpte henne och allting. Sen bara för att några andra hjälpte henne där inne i ett rum ( där inte jag fick komma in! ) och med till polisen så tackar hon bara dom. J' gumman, du la dig i snön och sov och jag hjälpte dig upp. Du skulle ju fan dött om jag hade lämnat dig ensam. Det var jag som hämtade alla ju? Jaja jag bryr mig fan inte. Vissa är väl bara lite otacksamma blabla.

Men senare på kvällen tog vi taxi hem till Hannah och försökte sova men jag och towe vaknade imorse och åkte in till stan typ 6 på morgonen HAHA. Sen tiggde vi ihop lite pengar och köpte cola! Menmen vi åkte runt lite och sen så åkte jag hem runt 7 på morgonen och sov i badkaret eftersom att mamma låg i min säng haha. Så det är därför jag vaknar LITE sent nu asså;) .. Menmen, vi hörs snart. Här är några bilder från igår jag tog från johannas blogg!


towe och hannah sötnosar!

Jag och Rebecka sötnos!

Hannah och Towe uppe någonstans i pendeltåget haha(?)

AT HANNAH!

CHAHCA, nu sitter jag hemma hos Hannah med lilla Rebecka som håller på och stryka sitt hår (haha?).. Vi håller på och fixar oss och sen ska vi dra ut fan. Först till sundbyberg och sen till huddinge antagligen. Men nu har vi brottom, stress stress. Vi alla tre måste fixa oss på typ en och en halvtimme och jag är helt osminkad med losckigt hår och skit.. Så vi hörs ikväll eller imorgon, puss på er!


Rebecka och Hannah sötnosar, älskar er! :) <3


ALLT ÄR FÖRSTÖRT...

Godmorgon allihopa. Usch vad jag är på dåligt humör just nu, min kväll är förstörd eftersom jag måste upp runt 8 imorgon för ska på polisförhör.. Åh. Så då måste jag typ åka hem runt 12.. Sen är min födelsedag förstörd också och min jul. Min räkning på mobilen blev över 2000 kr och mamma som är så jävla fattig just nu sa att jag skulle betala den!? Fyfan, hon får ju lön imorgon liksom? Så jag kommer typ inte kunna köpa några julklappar eller presenter till mig själv.. Usch, jag känner helt på mig att den här dagen inte kommer vara kul. Vi hörs någon gång idag då. Nu ska jag åka till Hannah där Rebecka även är och fixa mig. Och towe, om du ser de här så tänker jag inte åka hem emellan men  tar med dig nästan alla dina saker förutom din jacka för den orkar jag inte ta med mig. Så åk till Hannah då eller till stan!

Kisses and huges

sova tidigt.

Ska kolla på lite tv och sen sova faktiskt. Måste upp tidigt imorgon så godnatt. Haha bara för att det är jullov så behöver man faktiskt inte vända på dygnet så duh! Tycker ni också borde sova snart, klockan är efter 9 faktiskt;) Jaja nu börjar mitt program så godnatt, vi hörs imorgon babes. puss och kraaam

FRÅGA OCH SVAR

''firar du jul ?? O: är du inte muslim ? berätta lite mer...''

Självklart firar jag jul! Alltså.. min pappa var muslim men han var liksom inte religös om de heter så? Han firade jul och allting så han var ju liksom som en kristen för han brydde sig inte så mycket om sjal och allt sånt där. Men jag bor ju med min mamma nu och hon är fullt kristen och det är ju jag också för det mesta eftersom jag firar jul, påsk, halloween, midsommar och allting. Sen ber jag aldrig eller har sjal eller någonting. Okej jag ska inte säga för mycket nu så ingen blir arg. För jag vet inte hur muslimerna har det. Det ända jag vet säkert att alla religösa muslimer gör är att dom inte firar jul eller går till kyrkan. Men dom har ju muské(stavning?).. Men hela min familj, alltså mormor, morbror och ja. Alla jag har lite småkontakt med är ju svenska och kristna. Dom andra lever ju inte eller så bor dom i frankrike och Tunisien. Och nej jag är inte halvfransk men många tunisier bor i frankrike;) Men det jag försöker komma fram till..

Ja jag firar jul och nej jag är inte muslim ;)


ÖNSKELISTA TILL JUL OCH FÖDELSEDAG

Woho, fyller år om 5 dagar och jul om 3 dagar. Jag älskar presenter fan. Men faktiskt så behöver jag inte så himmla mycket grejer. Men det jag önskar ifall ni undrar liksom är typ en kamera, skor, nytt löshår, navelpiercingssmycken och typ pengar till underkläder, parfym, kläder och smink fan!

Vad önskar ni er i jul? :)


STILL BLOND

Haha jaja vissa förstod att jag hade tagit towes löshår men jag ville bara se hur det ser ut men kunde inte bestämma mig för såg så fejk ut så jag frågade er läsare vad ni tyckte istället;) Förlåt att jag ljög ;$ Men jag kanske färgar brunt faktiskt för det såg ju rätt snyggt ut fan! Vi får se, vi får se :)


GÅRKVÄLLEN

CHACHA! Sorry för så dålig upptadering, som jag säger nästan hela tiden.. Men ska faktiskt skärpa mig. Nu när jag fått en jätte fin design och ännu mer besökare och lite mer komentarer blir det roligare och blogga fan! Men iaf. Igår så drog jag och towe först till stan, träffade på tove och angelicka och sen drog vi till spånga och träffade några och så. Sen så drog vi till bromma för vi skulle på fest. Men den var tydligen i huddinge hehe. Men vi träffade iaf några till i t-centralen och drog till huddinge. När vi väl kom in dit så hade Angelicka tydligen tagit sönder någon vattenledning så det bara sprutade jätte mycket vatten, då blev ju självklart han som bodde där sur så vi drog med Angelicka till stationen och väntade på att hennes mamma skulle skjutsa hem henne för hon var väldigt packad. Dom andra var kvar och hjälpte till i huset. Jaja, sen fick vi vänta och så i en port men dom var typ sura på mig för att jag tydligen hade dragit med Angelicka dit så vi fick inte komma in igen så då drog jag, towe och hannah hem till en kompis och sov där. Fyfan vad det var jobbigt och komma hem på kvällen haha. Pendeltågen hade slutat gått så vi åkte liksom från huddinge till fruängen och sen tog vi bussen till stan därifrån.. *suck* jaja, vi hade en räätt så trevlig kväll. Sen idag har vi bara varit i stan och träffat lite folk och ätit och så! =)

Towe, Angelicka och Tove på tåget någon gång igår fan! =)


JULKLAPPSTIPS

''skulle du kunna ge något julklapptips till kompisar och familj?''
Självklart kan jag det, kanske inte är bästa tipsaren om julklappar för själv brukar jag bara ge pengar till kompisar och typ strumpor till mamma men jag har ju faktiskt fantasier och ideer. Nu känner jag ju inte dina kompisar eller din familj men tänk också lite på vad hon gillar och så. Vad du skulle vilja ha osv osv.

Men mina tips är;

Till familjen:
http://4.bp.blogspot.com/_qdFxOSss6kA/SwMOcJNOF5I/AAAAAAAADSk/w1sNX1tGY9w/s1600/Aladdin.jpg
Perfekt julklapp till typ hela familjen, eller om man bara bor med sin mamma så kan man ge en aladdin chokladask och något mer. Billigt och bra, gott med choklad! hahaha, hittade på det nyss!


Till mamma:
http://celialind.blogg.se/images/doftljus_modern_1174937849.jpg

Köp doftljus, skönhetsprodukter, tvål och sånt där liksom. Det är absolut inte dyrt, man har liksom råd med det med veckopengen och så är det ändå omtänksamt. Dom flesta mödrar bryr ju sig inte om priset utan att du faktiskt köper något och inte bara ritar en teckning. Fast iof skulle nog dom bli glada av det också haha. Men det är tanken som räknas!

Till pappa
http://menswear.se/images/slips/slips.08A15_small.jpg
Och till pappa blir det ju alltid någon slips haha. Nej men en skjorta, en slips eller bara en deodorant eller en killparfym. Strumpor, eller kanske bara en aladdin ask haha. Pappor blir ju också glada av allting vad jag vet. Har ju inte firat jul med min pappa på..13 år så vad vet jag. Men jag gissar att slipsar är en bra present till pappor!

Till bästa kompisen:


Haha vad? alla vet väl hur ungdommar är. Nu får ni inte misstolka något och tro jag vill ha det där i present eller ska ge det till någon men vafan. Ungdommar är ungdommar. Ge din kompis kondomer, pengar, cigg, cider eller typ någon parfym förfan! Kompisar blir inte lika glada över en bit choklad i julklapp som föräldrar blir. Tänk på det! :)


Fjärde advent

Godmorgon allihopa! Sitter här framför datorn med nyduschat hår och allting medans towe fortfarande sover haha. Men hon är söt när hon sover så det är lugnt, jaja idag vet jag inte vad vi ska göra faktiskt. Skulle ju nattgibba idag men vet inte riktigt om jag får pengar av mamma för har fått typ 200 varje dag. Hon måste ju ha kvar pengar till julklappar åt mig och presenter till min födelsedag förfan! Vi får väl hitta på något annat kul utan pengar! Kanske bio eller nått. Har ju massa gratisbiobiljetter eller vad man säger.

Juste, idag är det ju fjärde advent! Bara 6 dagar kvar till min födelsedag, 11 dagar kvar till nyår och så 4 dagar kvar till julafton. Fan vad fort det har gått. Känns som att det var typ en vecka sen som det var höstlov! Menmen, vad ska ni göra på eran julafton? Bara fira med dom ni bor med? Eller åka till någon släkting så kommer typ HELA familjen dit? Eller bara åka till mormor och morfar? Eller kanske festa? Själv ska jag väl bara fira med dom jag bor med. Det gammla vanliga. Kolla på kalle anka, äta julmiddag och öppna presenterna. Sen brukar det ju alltid bli någon julfilm!

http://www.fotoakuten.se/albums/userpics/fjaerde_advent.jpg

NU BLIR DET FILM



Haha kolla vad jag hittade på Lisas blogg! Jag i mina ''bästa'' dagar asså.. 3D-glasögon och tomteluva. Men vad, det var faktiskt lucia då! Jaja nu ska vi äta lite gottgott och kolla på film förfan! Fyfan vad vi har roat oss förresten hahaha, omg.. ni ska bara veta xD.. men tyvär får ni inte se på våra roliga filmer och bilder för att ni klagar så mycket! Skyll er själva!:)

Vi hörs imorgon, puss !

NY DESIGN, TACK!

Tack för designen ellen, den är sjukt snygg. Vad tycker ni läsare? är den inte riktigt jävla sexig? GRR :D här får du en länking också sötnos. http://www.improveme.se/ellen

( bild från imorse innan jag färgade )





BRUNT



Vi var hemma hos towe en liten stund idag och hämtade hennes gammla löshår, sen gick vi till ica och jag hade i en brun toning! Vad tycker ni? Ska jag ha kvar det? :)

HEMMA PÅ EN LÖRDAG -.-

Tjajta! Igår så blev det ju lov förfan! Gick till avslutningen och fick faktiskt 4 betyg och alla var G! Skit bra ju! Men träffade iaf Rebecca och hennes två kompisar en stund och vi åt på någon thairesturang. Sen träffade vi tobbe en stund också! Sen träffade jag towe och vi fixade oss och åkte runt och skit. kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde haha. Men sen drog vi iaf med några till en fest i flempan. Vi stod utanför i typ en timme bara för att vi för det första väntade på några andra och sen så funderade på om vi ens skulle dit men det gjorde vi för vi fick gå in gratis bara för jag är så cool!(A) Men det var rätt kul där men alla våra kompisar skulle tydligen dra så vi drog också. Sen så hoppade vi tåget mot centralen men tydligen så hade vi glömmt towe haha. Vi hoppade av i Älvsjö för att hoppa på tåget hon kom med för vi skulle på en annan fest i skogås/Märsta. Men jag somnade i trappan så vakterna tog mig och då ville dom kolla om jag var full så jag skulle tydligen visa hur jag gick(?) Sen kollade dom igenom min väska och blablablabla. Orkar inte förklara, ni vet ju hur det är. Det slutade iaf med att jag och Towe åkte hem till mig med polisbil och idag så var vi tvugna att vara hemma 8 så inte någon speciellt rolig lördag kan man säga! Menmen nu blir det film och chips! Så såg alltid mina lördagar ut när jag var LITEN :)

Den bjuder vi på!


-

orkar inte blogga, mår verkligen inte bra. usch..fyfan. vi hörs imorgon!

HEJSVEJS

Nu ska vi se på film, vi hörs imorgon! PUSSELIPUSSPUSS :)
bjuder på den:P


VENDELA HÄÄÄR

CHACHA!

Sorry för ingen upptadering idag och knappt någon igår men har inte haft någon lust att blogga bara, menmen idag så har jag bara varit i skolan. sen så åkte jag och vendela till stan och träffade lite folk och towe. och så massa andra också men vi hade jävligt kul iaf hahah!=D Menmen nu är Vendela här iaf och ska sova här. Vi ska typ kolla på film och så imorgon ska vi INTE försova oss;) Här bjuder vi på tre roliga bilder iaf. Vi hörs sen, puss

Lägg märke till att vendela ser jävligt ''stor'' ut hahahahah.

den bjuder jag på haha

omg vad snygga vi är.. haha


JAG BETALAR FÖR EN DESGIN!

KAN NÅGON FIXA MIN DESIGN?

Förlåt ellen men den är jätte konstig, iaf på min data. Den som kan med photoshop bra och så och om jag blir nöjd betalar jag seriöst för det + om den som gör designen har blogg så får den självklart länkning. Så om någon som är riktigt bra och har tålamod ( för jag har svårt för att bli nöjd ) skulle kunna göra en design åt mig så får den 50-150 kr. Beror på hur bra den är:) Skriv en komentar här isåfall eller skicka ett mail to me bitch! =)


-

Tja alla! Nu är jag hemma, förlåt att jag inte upptaderat idag men har inte hunnit för imorse försov jag mig och hade brottom till vårat lilla snöbollskrig mot rödaberg. Men självklart fick lilla jag inte mula någon, jag blev bara mulad kanske 30 gånger själv.. suck..! Jaja, efter skolan drog jag hem och fixade mig eftersom allt mitt smink var borta och mitt hår var jätte blöt och lockigt så jag fixade mig litegrann bara och drog in till stan och träffade Johanna och vi träffade även på Katta, Sara, Stajf, Cattis, Parand, Rebecka och Hannah. Menmen vi drog hem tidigt för det var rätt tråkigt där. Var knappt några där och så är det ju iskallt ute också! Nu ska jag ta mig en snabb dusch sen blir det tvtittande. Vi hörs sen. kyssar


TWO AND A HALF MEN

Ska ta ett varmt, långt och skönt bad. Raka mig, tvätta håret och bara värma mig själv för fryser fan arslet av mig just nu. Sen blir jag väl klar runt 12 eller nått så jag ska ta och kolla på 2 1/2 män då, haha så jälva kul ju! :)

http://www.yscreen.com/wp-content/uploads/2009/11/Two-and-a-Half-Men.jpg


SVAR PÅ FRÅGORNA

Är du oskuld? Om inte, när förlorade du den?
Svar: Nej jag är inte oskuld. Förlorade den typ i september, oktober kanske.


Vilka blogar läser du varje dag? Vem är din favoritblogg? Och är det sant att du färgade blont och började använda rosa läppstift typ för att bli som dessie? Att du trodde du skulle få en känd blogg pga att du skulle bli blond? löjligt isåfall. men din blogg är bra, puss.
Svar: Inte mångas alls, alla har blivit så tråkiga och dåliga på att upptadera men faktiskt så är det bara Towes och Johannas jag kollar dagligen. Sen kollar jag dom kända som kissies, dessies, paows, amirs och dollyblond kanske några gånger i veckan och några av mina vänners också då och då. Nej det är det verkligen inte. Visst jag testade rosa läppstift för att jag gillade rosa och det var fint på henne sen tyckte jag det var skit fint och blev beroende av att ha på mig det. Men det var verkligen inte för att jag trodde jag skulle bli som dessie, haha wtf? Jag färgade blont för att jag ville testa det och det var rätt många som sa att jag skulle passa i det så det där är ju bara skitsnack ;)

1. Vad är dina bästa tips på en bra blogg?
2. Hur många gånger har du färgat håret?
3. Om du själv skulle bedömma, tycker du att du är en fjortis?
Svar;

1. Det är ju att skriva roligt, vara sig själv, inte bara skriva om sin dag, upptadera mycket och bry sig om bloggen helt enkelt. Fin design är också väldigt viktigt. Om jag ser att någon har en design från blogg.se så drar jag iväg mig på en gång för det visar bara att man inte bryr sig om bloggen..
2. Ojoj, när jag färgade blont färgade jag ungefär 4 gånger för att få det ljusare och sen typ 15 gånger till för att det inte skulle vara gult/oranget. Sen har jag slingat tre gånger, jag har färgat svart. Jag har färgat det ljusbrunt tre gånger från mörkt. Sen har jag bara tonat det lite då och då!
3. Nej verkligen inte. Kanske ser lite fjortis ut ibland när jag har mycket smink men jag tycker absolut inte att jag är fjortis. Fyfan, nej
!


vad hände mellan dig och sara sebat har du blid på er saknar du henne ?
Svar; Jag vet inte, vi gled ifrån varandra helt enkelt. Nej det tror jag inte jag har, men kan leta efter någon på facebook någon gång kanske. Ja jag saknar henne, det vi hade var helt underbart. Verkligen äkta vänskap även om vi bråkade ganska mycket men annars hade vi alltid jätte kul :)

 

vilka vänner har du haft kontakt med sen kollon, alla kollon?
typ vilka vänner har du chattat med , hälsat på , vilka har du mest gemensamt med ? nämn alla tack :D
Svar; Hm, kontakt och kontakt. Jag brukar ju hälsa på alla jag känner igen från kollot. Men dom jag har lite kontakt med om man säger så eller var med mest efter kollot var typ Keisha, Latifa, Sainabou, Chantell, Amanda, Philippa.. åh kommer inte på några fler just nu ;$ Sen gemmensamt.. Om du menar från kollo så vet ju alla att jag, Philippa, Amanda och Rebecca har samma humor thiihi :D

 

Är du avundsjuk på någon i din skola?
Svar; Ja, avundsjuk och avundsjuk kanske man inte kan säga men självklart skulle jag vilja vara just den personen ibland och så. Tänker inte säga vilka jag är lite avundsjuk på menmen det får ni lusta ut sen. Man vill väl kanske alltid vara någon annan ibland. både när det gäller utseendemässigt och på livet:)


förlåt om jag skriver anonymt, men det är ganska pinsamt så .. :)

hört att din mamma var alkoholst, var det jobbigt ? min mamma är det nu. hon slutar aldrig dricka. jag skäms över att ta med kompisar hem vilket jag aldrig gör. mamma ska alltid bråka, tjata om små saker som te x : HAR DU BORSTAT TÄNDERNA. säger jag nej jag gör det sen blir hon skit arg?
åååh, jag hatar min mamma men när hon är nykter älskar jag henne. varje gång jag är ute känns det som mamma är full och jag och mina kompisar kommer kommer träffa på henne, vilket är pinsamt för hon är full. har du några tips? vad tänkte du? hur gjrode du ?
Svar; Nej alltså jag kan nog inte säga att hon var alkolist men hon drack väldigt mycket. Men hon drack för att hon mådde dåligt så det kanske din mamma också gör? Prata med henne. Hon kanske är ledsen över något? Men jag drack en gång och insåg att det var kul med alkohol och man glömde alla problem och så så jag brydde mig inte om min mamma drack men nu har jag ju insett att alkohol är jag för liten för! Men ja. Jag skämms inte lätt så när någon skulle komma hem till mig så sa jag; aa men min mamma är kanske full eftersom det är fredag/lördag bara så du vet asså men skit i henne bara. Men vi brukade vara ute tills hon somnade eftersom när man dricker somnar man snabbare. Men ja. Skämms inte. Alla föräldrar dricker någon gång. Och alla dina vänner. Säg till dom att din mamma har det jobbigt ( även om hon inte har det ) och att hon dricker rätt ofta. Det är absolut inget att skämmas över. Dina vänner lär ju inte hata dig eller din mamma för att hon dricker?? :) puss på dig.

 

1. har du hamnat på maria ungdom ?
2. gillar du mulatter?
3. kan du inte berätta om mulattobee (bryan) som stötte på dig hahaha. han ser ganska bra ut tycker jag. varför ville itne du ha han hahahahha. berätta, skitroligt att han blev dissad faktist. hört att han itne har ngn bra personlighet!
Svar;

1. Nej det har jag inte ;)
2. Nja, det är inte riktigt min smak men vissa kan ju vara snygga!
3. Jag tycker inte att han ser bra ut och därför ville jag inte ha honom;)

dricker du?
röker du?
pökar du?
när fick du ditt första strul?
har du vart på elw? vrf bor du i akalla?
önskar du att du var nån annan nån gång?
känner du att ingen bryr sig ibland?
och att du inte har några vänner ibland?
känner du av grupptryck? puss
Svar;
Har hänt..
-
-
På elverket i typ januari-februari 2008 ;$
Ja det har jag, öh ja.. det är inte jag som bestämmer var jag bor:)
Ja det önskar jag rätt ofta om jag ska vara helt ärlig.
Japp.. Nej jag vet att jag har vänner och känner alltid att jag har dom!:)
Jaa..

 

`hur långt hat du gått med en kille?
äru oskuld?
strulat med en tjej någon gång? :)
puzzzzz
Svar; finns svar på längre upp, ja det har jag haha ;$

 

1 . Vilka av dina gammla vänner umgås du med fortfarande?
2 . Cocacola eller alkohol ?
3 . Varför började du blogga?
4 . Vem är din bästa vän?
5 . Är det sant att du inte är oskuld?
6 . När fyller du år ? '' så man kan skriva grattis i bloggen '' :)
Hoppas du svarar :)

Svar;

1.Öhm.. Umgås och umgås gör jag nog inte med någon vad jag kan komma på just nu. Eller vet inte riktigt vad du menar när du säger gammla men hälsar nästan på alla mina ''gammla vänner''.
2.Cocacola, det är min drog, dah!
3. Jadu.. Jag gillade paow jätte mycket och älskade hennes blogg och jag orkade aldrig skriva i min gammla dagbok så tänkte pröva att blogga och tyckte det var jätte kul så jag fixade design och allt sånt men mina gammla bloggar är jätte fula och tråkiga haha. men ändå :)
4. Även om vi bråkar ofta, även om jag blir sur på dig ibland, även om jag inte orkar ibland, även om det går upp och ner mellan oss i våran vänskap kommer det alltid vara du J'
5. Hm.. finns svar på längre upp.
6. Annandag jul, 26 december. Ägga mig inte tack ;$

 

Äru oskuld hur gammal varu när du tappa den isf ?:)
Svar; Haha snälla, tror du jag förlorade den jag var typ 10 eller? Jag förlorade den för kanske tre-fyra månader sen eller nått. Jag var alltså 13 år;)

jah har lite frågorw som jah gärnah skulle viljah att du swarar påh!!

1. är du oskuld??
2. hur gammal vah du när duh strulah förstah gångewn?
3. varför beter du dig som en fjortis?
4. du ska inte ha lugg, ha sneh benahh!
5. varför skriver johanna allting i hennews bloggh om att hon till exempel hur mångah hon har knullat meh, hur mycket hon rökerh, vilken ställing hon har gjort
Svar;

1. Nej..
2. Jag var 12 år.
3. Jag beter mig inte som en fjortis? Du själv beter dig som en liten jävla wannabe fjortisw 2007? Hallå stumpan, sådär skriver man inte längre. inte ens fjortisar;) Hoppas du driver ha-ha
4. Okej. är det ens en fråga;)?
5. Jag vet inte, hon är väl ärlig i sin blogg.

1.Ska du färga håret brunt igen?
2.Hur många gånger färgade du håret för att få de blont?
3.Hur mycket tycker du att man ska väga om man är 160cm typ? Och säg inte vet inte utan vill ha ett riktigt svar!
Tack
Svar;

1. Nja, det ska jag väl men inte nu bara.
2. Fyra st för att få det ljust men det blev oranget så jag blonderade det typ 6 gånger till sen hade jag silverschampoo jätte mycket och lät håret vila i typ tre veckor fast det var jävligt gult då. Sen blonderade jag det typ 4 gånger till så blev det bra men det var inte så jävla fint så för att få det så blont som jag har nu blonderade jag det typ 4 gånger till och har haft silverschampoo miljontals gånger :)
3. Jadu, jag är 170 cm och väger 51 kg men det är tydligen underviktigt men om man är 160 kanske man ska väga från 45-65. Ungefär nånstans vid 50-55. Man får ju inte vara för smal. Det där är nog normalt.

 

är du och johanna osams av ngn konstig anledning?
och varför gillar inte du towe ?
Svar; Vet inte hur det är nu men vi har tjafsat i typ två dagar nu men ja. Osams vet jag inte om jag kan säga för tror det är bättre mellan oss nu men ja. som sagt.
Jag gillar towe? Varför skulle jag umgås med henne om jag inte gillade henne? HAHA? Jag älskar henne, hon är som en syster för mig hörru ;)

 

när börja du hänga i plattan?
på senast har jag sett dig mycket med johanna sara towe amar a o massa men berätta hur du känner alla dom en för en!
Svar; Haha hänga och hänga.. visst jag är där ibland.. Jag började vara där typ några veckor efter sommarlovet tog slut tror jag. Eller typ i septmeber? Jag vettefan. Ja, nu vet jag inte vilken sara du menar men jag har lärt känna alla som brukar vara på plattan genom kompisar, Det är som en cirkel fattar du. T.ex jag lärde känna Katta genom Johanna, jag lärde känna sara genom katta, jag lärde känna amar genom sara. Så är det med dom flesta jag känner. Sen har jag lärt känna några som t.ex sara rosada genom en fest:) Jaja, typ så.

 

Vilken smink produkt kan du inte leva utan och varför ?
Svar; Mascara lever jag för. Har hellre ingen foundation och mascara än foundation utan mascara. Jag älskar mascara. Man ser finare ut, piggare ut och jag själv tycker jag ser konstig ut med bara foundation utan mascara. Sen consealar är också väldigt viktigt. Om jag fick ta med tre sminkgrejer till en öde ö så skulle det vara mascara, consealer och typ puder men egentligen. vad ska man med smink till om man är på en öde ö haha x)

 

Jag gillar en kille jätte mycket. Men grejen är att han är på g med en av mina närmsta kompisar men på msn verkar han jätte gullig och trevlig och när vi är ensamma brukar vi typ strula och han brukar smeka mig och försöka pulla mig typ men jag säger att han är på g med min kompis och att det inte funkar men grejen är att för länge sen var jag på g med honom och sen typ ett halvår senare träffade vi honom på ung08 och min kompis tyckte han var skit snygg och då fixade jag ihop dom. Men jag gillar verkligen honom jätte mycket nu igen. Vad ska jag göra, du verkar kunna sånt. hjälp mig snälla. din blogg är BÄST! läser den först av alla jag går in på förutom min. Sorry att jag är anonym men min kompis läser också din blogg ibland. kram på dig.
Svar; Ajdå det låter inte så bra. Men om du verkligen verkligen gillar honom så säg det till din kompis. Säg, vill du veta hur jag känner honom? Jo jag har varit på g med honom. Och berätta att du gillar honom jätte mycket. Nu sa du ju inte ifall din kompis gillar honom men det borde hon ju göra eftersom dom är på g men.. den där killen verkar inte så jävla bra kille eftersom han håller på med tjejen han är på g meds kompis. Låter ju inte så jävla bra. Antingen är han största playern och bara ute efter sex. Men du säger ju att din kompis träffade han på ung08 och det var ju ett bra tag sen så han är nog inte player när jag tänker efter haha. Fast man vet aldrig. Eller så kanske han gillar er båda jätte mycket. Men först tycker jag du ska prata med din kompis, sen tycker jag du ska prata med honom och sen borde ni alla tre prata så killen kan erkänna vem han verkligen gillar. Blir nog bäst så. och om han nu gillar dig och din kompis blir sur så är det bara att säga att du var på g med honom först och så kan du ljuga lite och säga att du gillat honom i typ ett år och fortfarande gjorde det när ni träffade han på ung08. Blabla, man ska inte ljuga jag vet men kör på bitach!



FRÅGESTUNDEN ÄR AVSLUTAD

Tjooo, nu är jag tillbaka från staaaden! Träffade Sara och Emelie och senare Rebecka och Hannah och andra sara och massa massa fler. Gjorde inte mycket alls, chillade bara som vanligt, pratade skit och åt. En vanlig vardag typ haha. Ska svara på frågestunden nu hade jag tänkt, den är avslutad nu så sluta fråga. Om ni vill fråga något mer så kan ni fråga på min bloggmail;) Puss, vi hörs snart!


FRÅGESTUND - AVSLUTAD

Svarar på allt antagligen, om frågorna inte är jävligt onödiga.
Dom frågor jag inte svarar på kan ni fråga mig på min mail och den finns längre ner.
Sätt igång och fråga nudå, avslutas ikväll eller imorgon!

AVSLUTAD


MÅSTE FÖRBÄTTRA MIG



2010 ska jag förbättra både mig och bloggen för jag har några nyårslöften som ni får veta om några dagar, idag eller på nyår. Vi får se, har inte bestämmt alla än men ska iaf förbättra mig, bloggen och skolan!

* Jag ska bry mig mer om bloggen -
När jag fått en digitalkamera ( som jag antagligen får i julklapp eller födelsedagspresent ) så ska jag ta jätte mycket bilder på mina vänner, på mig och från mina helger och vardagar. Every day. Jag vet själv att det är tråkigt med bara webb bilder och mobil bilder. Sen ska jag även upptadera mycket mycket mycket mera och göra med videobloggar och så ska jag lägga in outftis då och då!

* Jag ska sköta skolan - Nästa termin så ska jag börja sköta skolan. Har sagt så sen sexan men jag ska faktiskt det för nu börjar skolan bli viktig och jag ska försöka att inte försova mig, jag ska itne skolka. Jag ska göra mina läxor och plugga till prov. Jag har faktiskt också mål att nå, jag vill inte bli städerska när jag blir stor ;$

* Mitt rykte
- Jag bryr mig mycket om min rykte och från och med nu ska jag tänka innan jag gör något, tänka innan jag säger något. Jag ska inte tänka dummt då. Jag måste tänka smart så jag inte får någon dumstämpel som en viss person sa. Jag köpte te.x en grej som egentligen borde varit väldigt dyr men jag köpte det jätte billigt och det var ju inte smart. verkligen inte. Jag tänkte bara inte på det, jag trodde han bara ville vara snäll. Och nej, det är inte typ knark eller något, usch nej! ;) Men jag ska iaf tänka på mitt rykte, jag ska få ett bra rykte och inget jävla fjortis, hor eller dumrykte. Så jag ska tänka smart som sagt!

* Sluta bråka med folk/mamma - Jag ska sluta bråka med folk och dom inte har gjort något för jag får bara folk på mig och jag ska sluta kaxa mot folk som inte har gjort något för jag hamnar bara i problem. Ska även försöka bli lite mer vän med min mamma om man säger så. Bråkar för mycket med henne, fast nu har det skärpt sig lite men jag ska iaf försöka sluta bråka med folk. även vänner.


EGO :)

Lite bilder tagna nyss fan, riktigt ''snygga'' haha ;


I LÖVE SNOBOLLSKRIG!

Tjooo allihopa! Hemma från skolan nu. Haha vi skulle starta ett snöbollskrig mot Rödabergsskolan så bara kommer det typ 20-30 st från åttan i våran skola som rusar mot Rödaberg och då kommer självklart massa massa lärare och polisen också haha. SUCK!.. Fan, jävla fegisar. Det stod typ 40 rödabergbarn utanför skolan och bara gömde sig och ringde polisen typ? Jävla tråkimånsar:) Jaja, nu ska jag fixa mig litegrann, ladda mobilen, äta och sen dra till stan eller ut eller något. Men det är ju förfan iskallt ute. Har liksom två tjocktröjor, halsduk, uggs, tre par tajts och jacka och fryser ändå ihjäl! ;O Fyfan för vintern! Men snöbollskrig är kul, bara jag hade haft TVÅ st vantar.. :)



seg och trött

Godmorgon allihopa. Stängde av datorn tidigt igår men somnade ändå vid typ 3, halv 4.. *SUCK*.. Jaja nu håller jag på och sminkar mig och äter lite frukost och sen så ska jag dra mig emot skolan. Fan, jag och Kitty skulle ju sola innan skolan idag men självklart försov jag mig.. -.- Jaja vi hörs i eftermiddag eller ikväll! Pusselipusspuss =)

Ser ju lagom trött och blek ut:)

DESIGNHJÄLP

Kan någon sötnos fixa min design?
Skriv till mig isåfall, den får självklart en länkning!


tyvär

Jag tänker inte styras av vad andra säger längre. Jag är mig själv, jag älskar att vara blond, jag älskar att ha rosa läppstift. Jag försöker inte vara som desiree nilsson men jag tycker bara jag är mycket snyggare i blont, jag tycker blont är skit snyggt och jag gillar rosa och älskar det på läpparna. Folk kan ha fördommar om mig och tycka jag liknar största fjortisen eller värsta dessie kopian men jag vet själv att jag inte är det och dom jag älskar vet det också. Dom som känner mig osv! Jag får se ut hur jag vill även om folk inte gillar hur jag ser ut för om jag själv är nöjd så spelar det ingen roll vad andra tycker. Folk jag inte känner liksom? Varför ska jag bry mig om dom? Varför ska jag bry mig om vad dom tycker? Man får se ut hur man vill bara man själv är nöjd. Jag tänker inte färga brunt på länge. Jag vill vara blond ett tag till. Iaf till sommaren. Jag ville inte ens färga brunt, den ända anledningen till att jag ville färga brunt var att folk inte tog mig seriöst och att alla ANDRA tyckte jag borde färgat brunt. Men jag skiter fullständigt i vad alla andra tycker för jag själv vill vara blond och jag bryr mig inte om fjortisstämpeln för det hade jag även när jag var brunett så vad ska man göra liksom? Om folk har något emot hur jag ser ut kan dom säga det face to face och då kan jag säga min åsikt också. För från och med nu tänker jag inte tjata på er om jag ska vara brunett eller blondin eller någonting annat. Jag skter i om ni säger att jag ska sluta använda rosa läppstift för tänker inte ta upp något av dedär i bloggen längre. Jag är mig själv och det är jag glad över och dom som bara hatar mig utan någon anledning alls borde nog ta och lära känna mig först innan dom har massa fördommar om mig;)

tack tjejer, för att ni fick mig att inse att jag inte ska behöva ändra på mig för att bli accepterad. Jag ska bara inte bry mig om vad folk tycker har jag förstått nu. Jag har ändå tillräckligt med vänner! älskar er<3


svar på tal

thatsline om CYA BITHCES:
Hej nora! har lite fråger du kanske kan svara på bloggen om du har lust ;)
1. vem är din snyggaste kompis?
2. vem litar du mest på i hela världen?
3. Vem får mest killar, du eller Johanna?
4. Vem får dig alltid att skratta?
5. vem är din bästa vän?
6: hur snygg tycker du du är från skala ett till tio?

Svar; jadå, allt för mina bloggläsare! :)

1. Jag kan inte svara på det eftersom att alla mina kompisar ( nästan ) är jätte fina allihopa. Det finns några som ser lite bättre ut än dom andra men alla är jätte söta och jag kan nog inte välja någon som är snyggast.
2. Hm, litar på många men vet inte om det finns någon jag kan lita på mest för alla är falska.. utom att dom vet om det. Ingen håller det dom lovar. Dom säger att dom gör allt för än men det gör dom ju inte. Men berätta saker kan jag göra för nästan alla mina vänner. Jag har lätt för att lita på folk när det gäller att berätta grejer.
3. Jadu.. det vet jag inte. Det varierar väl. Alla killar har ju olika smaker men hon är väl den som killar fastnar för tror jag. Som killar gillar mer. Mig kan ingen gilla på riktigt, dom ser bara mig som knulloffer har jag märkt..
4. Jadu.. om jag är riktigt riktigt ledsen kan verkligen ingen få mig att skratta. Letar fortfarande vidare efter min själsfrände om man säger så. Eller verkligen riktig riktig bästavän. Någon som kan få mig att skratta när jag är hur ledsen som helst. Johanna kan ju få mig på bra humör om hon är det men oftast så är båda vi jätte glada eller jätte sura/ledsna så det funkar ju inte hela tiden. Men skulle vara underbart att ha någon som alltid kan få mig att skratta:)
5. Hm.. -
6. Om jag har en bra dag och har fixat mig och så så ger jag mig själv en 7a tror jag. Men på vanliga vardagar så är jag ju inte så snygg. Det är ju mest på fredagskvällar och lördagar jag fixar mig och alla andra dagar ger jag mig nog 4 eftersom jag oftast inte ens har något smink om det inte är på helger. Jag har inte lika bra självförtroende som alla trodde, huh? ;)


sorry för dåliga svar men kan bara inte svara på vissa frågor. puss på dig

söndag..

Tjoo! Jag åkte in till stan med kitty, där träffade vi även katta och sara och massa andra. Vi chillade bara lite sådär. Blev inte där så jätte länge för det var iskallt ute och alla drog ändå. Känner mig riktigt seg idag men det är söndag och då får man se ut hur man vill och vara hur seg man vill! Nu blir det glo på tv! =)



SANTA LUCIA.. OSV

Hej allihopa! Usch va dålig upptadering, ingenting igår och knappt något i förigår menmen. Fredag var inte så jätte kul, orkar inte ens förklara men efter vår lilla tripp så åkte vi till brandbergen och där sög det balle så vi drog efter typ en halvtimme. Sen på lördag, lite mer roligare kväll. Vi vaknade och sen lite mot kvällen bjöd vi hem några kompisar och vi bara chillade, hade på lite låg musik, åt och bara pratade! sen skulle vi dra på fest men hittade ingen speciell rolig tydligen. Och ja, allt blev helt knas och jag orkade inte sova någonstans förutom hemma för ville hjälpa mamma och så så jag åkte hem och sov och då blev tydligen johanna jätte sur. Fattar inte ens varför. och nu har vi tydligen bråkat? kommer knappt ihåg någonting från igår. känner mig bara så himmla seg. JAJA nu ska jag äta, är hungrig som ett as.

Checka min nya julmössa! det är ju lucia idag


CYA BITHCES


Nu drar vi iväg, puss på römpan! =)


-ingen rubrik-

Tjoo nu är jag hemma från skolan. Har varit i stan lite med Johanna bara och nu ska vi fixa oxx litegrann och packa väskan för vi ska dra iväg! Asså nu lät det som att vi ska rymma men det är hemligt vart vi ska för det får inte komma för många om ni fattar;) Jaja vi hörs lite senare, ser riktigt hemsk ut just nu så ingen bild får ni tyvär men när jag har fixat mig lite så kan ni få en söt liten bild. hoho.

ååh..

assåå förlåt, jag skulle blogga mycket idag. Hade mycket att blogga om men det är så mycket just nu. Jag orkar inte.. Jag är så jävla sur och trött på alla. Fyfan vad alla är jobbiga och alla är falska. Finns få man lita på här i världen. usch. Vi hörs imorgon, ska släcka ner datorn och bara längta till imorgon och glömma bort alla problem. Hejdå.

FÄRGAR HÅR!

CHACHA, Fredriksons häääer! Och jag är sjukt glad för att jag har överlevt torsdagen också! Och nu imorgon är det bara skola och sen så är det party al night. Nej men fan, det är ju fredag! WOHO! Jaja iaf.. Jag har bara varit i skolan litegrann och sen träffade jag tobbe och vi åkte till stan. Där träffade vi massa andra och bara chillade galet. Sen kom johanna också! Och efter några timmar i stan åkte vi hem till mig och försökte få hennes hår blondare och mindre oranget men det gick inte så bra för själv tycker jag hon ska gå till friösren eller behöva köpa typ 10-20 hårfärger ha-ha. Men vi hörs snart, blir mycket bloggning ikväll för är på superbra humör! DUH!

HÖRS IMORGON BIT*HES


Tänkte ligga och glo på tv ett tag nu, men fyfan. Först måste jag verkligen kissa. Vi hörs imorgon, och då är det torsdag! Bara en dag kvar till fredag då! Haha ni vet ju hur mycket jag älskar helger. Jag längtar ju liksom redan på söndag till nästa helg. Tar mig egenom måndagen, tisdagen, onsdagen och torsdagen. Det går faktiskt rätt fort när det väl är tisdagskväll. Det är bara måndagarna som är sega!:) Nej fyfan, nu kommer jag kissa på mig så sov gott allesammans. Vi hörs imorgon, pusspuss!

HEJDÅ LÄPPSTIFT :'(


 

Nu har jag slängt alla mina rosa läppstift. *SNYFT*.. jag älskar rosa läppstift..Jag styrs inte av människor självklart men blir verkligen bara fjortisstämplad och folk har emot mig för att jag använder det liksom? Jag kan inte inte använda det om det ligger framför mig men om jag slänger det blir det ju skit bra så nu ligger det och ruttnar på sopptippen! Jag vill inte färga brunt än så jag slänger läppstiftet istället. Sen är det väl dags att sminka sig mindre också. Använder ju knappt något smink men vill verkligen inte bli fjortisstämplad. Har blivit det för länge nu..!

ÅH, KÄR

I WANT NEW SHOES! ;$


RIGHT NOW, SEXY MAMA!


VANLIG VARDAG!

Hellu!

Idag har jag inte gjort mycket alls, mina vanliga vardagar typ. Åkte till stan efter skolan och träffade Sara och Johanna. Sen drog jag till sollentuna och hämtade pengar till lite fika från mamma. Efter det så åkte jag till stan och träffade Towe. Vi fikade på Sandys. Sen gick vi bara runt lite och träffade folk. Jag, Ami, Sara, Johanna,Sara och massa andra killar åkte till Rådmansgatan för att göra en *hemlig grej* sen gick vi runt typ hela stan. Vi var typ från första början i rådmansgatan, sen kom vi till östermalmstorg. Menmen promenader är ju alltid bra! Sen träffade jag Rebecka, Hannah och Towe och vi va lite i stan och åkte hem sen. Folk på tåget trodde typ vi var psykiskt störda eller fulla som fan haha. Vi satt och skrattade som jag vet inte vad och gjorde grisljud och shit, det var jävligt kul thihi! =)


SCHOOL!

Nu har jag brottom, fan. Jag som inte skulle försova mig den här veckan. Jaja nu ska jag springelispringa till skolan. Efter skolan ska jag först fika med towe och vara lite i stan med henne. Sen får jag se vad som händer. Visst ser jag smart ut i glasögonen förresten? Grr, jaja vi hörs ikväll!


-

jag är så jävla sur just nu, orkar inte blogga mer idag.. usch förlåt.

UGLY BETTY& DESPERATA HEMMAFRUAR

Nu blir det favoritprogrammen och sen ska jag duscha mig lite fräsch!
naaaajs!




Brunett så hett? Blondin så fin?

http://www.stylesearch.se/storage/albums/c471ea14-60c7-4dd3-8087-223f9cd2b043big.jpg


Jag har bara lust att bara få flipp och bara färga håret brunt på en gång men det jag är rädd för är att folk säger att jag är finare i blont sen för alltså jag vet inte om jag orkar slösa flera tusen igen på att få blont för det tog sjukt lång tid att få en bra färg och sen slets ju mitt hår skiit mycket men vi får se vad jag gör. Johanna är ju blond nu så jag kanske stannar blond tills jul och sen till nyår färgar jag brunt! Får se hur jag gör men från och med nu ska jag iaf sluta med att fråga er om jag ska ha brunt eller blont. Börjar nog bli uttjatat haha. =)

SVAR PÅ TAL



? om WEEDS:
ere sant att mullatobee(bryan)
ville ha dig
Svar; Haha jag har bara sagt det till en person för att hon tyckte han va snygg så jag vet vem du är;) Men nja, om skriva till en är att vilja ha en så ja. WOW big deal asså men ja han skrev till mig men när jag skrev att jag inte gillade mulatter så blockade han mig ;)

Anonym om WEEDS:
säääg inte att du gick runt me solbrillor idag?!
Svar; Men nej, är du dum eller..-.- Jag skrev ju, nej jag gick inte runt med solbrillor idag. Hittade bara dom i min ficka av någon konstig andledning så satte på mig dom i hissen för att kolla hur jag såg ut i dom när jag hade lugg. Sådeså!

Anonym om WEEDS:
vilken skola går du i ?
Svar; Matteusskolan på odenplan!

Anonym om WEEDS:
asså shit vad jag hatar din header , är den bara tillfällig eller ?  fitta va ful den är!
Svar; Nja inte den snyggaste ( sorry ellen ) men ja den är tillfällig. Väntar bara på att någon ska fixa min design men verkar inte som att hon som brukar göra min design vill göra det för hon svarar aldrig så får försöka hitta någon som kan sånt med photoshop och så och den får ju självklart en länk så jag tror nåågon kanske vill de =)

OUTFIT IDAG

Har inte lagt in outfit på ett tag men orkar inte ha så speciella kläder när jag ändå har jacka på mig liksom. Hade liksom vardagskläder idag men kan ju ändå lägga in två smååue bilder!





Ursäkta pusch-upen men min bh är för liten! ;P

Seg dag

Hellu everybody!

Har varit i skolan idag och jag kom för första gången på jätte länge 10 minuter TIDIGT!? Jag är grymm haha! Skit stolt fan. Men hade en halvtimme på mig att fixa mig så hade inget löshår idag och typ inget smink. Bara lite consealer, puder och mascara! Men det är finare, ser mycket naturligare ut än bombat med mascara och n**er i ansiktet;) Jaja, efter skolan träffade jag tobbe en stund i stan sen så träffade jag Rebecca i odenplan och drog in till stan. Träffade Sara och träffade även på Emelie, Jasse och Rebeccas kompis Anna tror jag hon heter;$ suger på namn haha(A) Jaja, vi gjorde inte mycket alls. Delade ut lite grejer och chillade bara. Sen drog Rebecca och alla typ förutom sara och vi träffade Towe och så. Jätte kul att träffa henne faktiskt, har inte träffat henne på ett tag ensam. Sen träffade vi massa människor i stan också! Alltid lika trevligt. Eller idag var det rätt tråkigt så vi drog hem tidigt. Men vi ska dit imorgon och fika har vi bestämmt. Vi blev så sugna på chailatte och någon god kaka där inne på sandys så fan, imorgon ska vi fika tänkte vi!;)


WEEDS

Nu ska jag smsa lite med en kille hehe;$ vem kan de vara då;)? Jaja vi hörs väl imorgon, ska nog gå och lägga mig snart. Eller ska se weeds snart och sen får jag väl försöka sova! börjar fan kvart i 9 imorgon.. åh. Hoppas jag orkar gå upp! Nej jag SKA komma upp. Jag ska sköta mig hela veckan har jag bestämmt. Om man tar bort idag då haha;$ Menmen vi höres imorgon, bloggar bättre då, lovar! PUSS PÅ ER

SMEXIG!

LÄNKNING TILL DEN SOM..

Kan inte någon av mina sötaa läsare med photoshop göra så jag får brunt hår på någon av dom här bilderna? Vill bara se hur det ser ut! Maila bilden till mig sen och om det blir bra får du en länkning! Skulle vara sjukt snällt av er för jag har inte photoshop(AA)!


CHACHA!

Hej babes! Vad har ni för er? Sorry att jag inte upptaderat hela dagen men har bara varit i skolan. Sen mötte jag upp Sakko och Johanna i bromma och vi drog in till stan. Träffade Kitty och massa människor typ! Alltid lika trevligt. Sen så drog jag väl hem vid typ halv 8. Nu har jag ätit och bara glott på tv lite. Imorgon ska jag träffa towe, kul! länge sen jag träffade henne känns de som:) Jaja vi hörs snart, kisses!

Idag hade jag lugg! ;$

Nej jag hade inte solglasögon men dom var tydligen med mig:)


Hade även uppsatt! *STOLT*

Haha finare i snebena tycker jag :)


haha söööt

haha gullunge, läs nerifrån och uppåt! xD

Han visste inte att hon var död haha stackarn...

Jaja det här är det jag underhåller med mig just nu, playaheadnörd jag är thihi ;$ .. Jaja tror nog inte det blir mer bloggning ikväll så vi hörs imorgon, puss på er sötnosar!


godnatt sålänge!

Nu så ska jag fixa naglarna lite, äta fruktsallad och sen ska jag sova!
Intresseklubben antecknar haha -.- ...

.......

Många tror att jag bara är en liten h*ra som knullar runt och håller på med precis alla killar som finns verkar det som? Det är så fel. Jag har blivit uttnytjad, jag har blivit sårad, jag har gråtit för en kille, jag har blivit dumpad. Jag hatar folk som inte kan hålla sig till en person. Okej om killar har svårt att hitta kärleken bara men om dom håller på med precis alla brudar som finns och knullar vem som helst och typ håller på med massa tjejer medans han redan har massa på g så är det bara omoget tycker jag. Jag söker faktiskt seriöst. Mitt seriösaste förhållande har varit i 4 månader men det blev bara failigt. Jag vill ha ett verkligen seriöst seriöst förhållande med en snygg kille jag gillar, han ska kunna få mig att skratta, han ska ha ungefär samma humor som mig och inte bara kolla konstigt på mig när jag berättar mina skämt och sådär!.. Vi ska kunna lita på varandra och han ska inte skämmas över mig.. Det skulle vara perfekt. Ett perfekt förhållande med en perfekt kille. Åh..

Tyvär säger alla killar att dom söker seriöst men jag tror nog ingen gör det i min ålder iaf. Det är nog när man börjar bli typ 16-18 år och dom tycker ju bara att jag är för ung ju. Gud vad jag önskar att jag var äldre...

Varför jag bytt skolor!

Jag har berättat om mina skolor miljontals gånger men det här berättar jag bara en endaste gång till baraa för att jag har ny blogg. Varför jag bytt skolor och inte trivits och så bara eftersom att folk tydligen undrar det(?)

Oxhagsskolan:
Där trevs jag jätte bra! Kanske inte så jätte mycket i fyran då. Då varierade det mellan mig och mina kompisar. Ena veckan var det bara jag och C' som gick runt med varandra, som lekte med varandra, som berättade hemligheter för varandra, som snackade skit om S'. Sen så var det C' och S' som var med varandra hela tiden och jag orkade tillslut inte med dom längre så jag gick liksom hem på lunchen och var där ända till lektionen började igen eftersom jag bodde 5 min från min skola då. Var alltid hemma på rasterna och luncherna nästan. Men till femman blev jag typ bästavän med tre andra tjejer i andra klassen så jag trivdes skit braa! Men man va ju ändå tvungen att sluta i sexan eftersom att skolan bara var upp till femman! ..

Akallaskolan: Jag började bara där för att jag inte kom in på någon annan skola för att jag sökte liksom när det var typ tre månader kvar till skolan började.. Så visste redan att jag skulle byta men ändå. när jag blev fjortis så fick jag så j*vla dåligt rykte där bland sexorna och de flesta hatade mig efter en stund. Vissa lossades gilla mig och log och sa hej och så men. Man såg på dom att dom egentligen verkligen hatade mig. haha. Men där gick jag bara i ett år iaf. Äcklig, ful och tråkig skola! Nu tror jag att alla jag kände där hatar mig för att jag .. är blond typ? Och har förändrats så mycket sen sexan..

Sundbyskolan: Joo. där orkade jag bara en termin. Jag var inte mobbad. Ni kanske sett kommentarer eller rykten om att jag var mobbad där? Men så skulle jag inte direkt kalla det. Mobbad är ju om man är själv hela tiden, inte ens har någon att äta med, blir slagen och retad hela tiden. Det där är ju typ mobbad? Eller om ingen ens ser än. Onsynligt mobbad liksom, om ni fattar! .. Men det var en tjej där i min klass. Jag var ju ny så jag visste inte att hon va sådär. Jag ville vara snäll och få lite nya kompisar där eftersom att jag bara kände två personer i hela skolan. Så hon sa typ grejer som; kan du knyta mina skor? Kan du fixa mina byxor? Kan du hämta det där, och det där, och det där?.. Jag gjorde det. Men bara för att vara snäll. Sen så började hon verkligen tro att jag var hennes slav eller något? Jag pratade med mina kompisar om det som gick i både parrallelklassen och i min klass. Dom sa att hon var sådär, man måste säga nej och blablablabla. Hon har gjort så mot jätte många, speciellt dom nya. Kört med dom i en termin typ.. När jag väl började säga nej till henne blev hon jätte arg. Hon hotade mig, hon skrek åt mig och verkligen flippade sönder om man ska säga så. Sen när jag skulle iväg en gång med emma som hon tydligen inte gillade så ljög jag lite för jag ville inte att hon skulle följa med. När hon fick reda på att jag hade ljugit så skrek hon åt mig. Hon skrek att hon ska säga till hela skolan att mobba sönder mig och slå sönder mig. Sen sa hon, ha ett trevligt liv nu nora! Jag visade mig inte i skolan på typ en vecka då.. Jag började skolka jätte mycket. Jag kom kanske på högst tre lektioner i veckan. Jag kom kanske på dom två första på måndagar sen gick jag hem. Sen kanske tre lektioner på tisdagar och så åt jag lunch och drog hem. Sen på onsdagar kanske jag kommer efter lunch och är med på sista lektionerna. Och på fredagar och torsdagar kom jag typ aldrig. Jag ville inte ens se den här tjejen, jag äcklades av henne, jag hatade verkligen henne. Ville verkligen inte se henne så skolkade varje dag. Jag försökte gå på lite lektioner. Men mest dom som inte hon var med på. Jaja jag orkade inte mer. Jag var till&med nära på att gå om sjuan för att jag hade för mycket frånvaro så jag berättade allt till min mentor och jag och mamma bestämmde oss för att jag skulle byta skola! Grejen är ju att hennes bror gick i skolan i nian då och typ hela skolan var rädda för honom så hon styrde typ hela skolan. Om hon ville att någon skulle bli mobbad så kunde hon göra så man blir det. För till&med killarna var rädda för henne.. Eller rättare sagt hennes bror faktiskt. Jaja nu går jag i en annan skola och trivs helt okej. Lust att byta men det är bättre än dom flesta skolor jag gått i faktiskt!

FJORTISPERIODEN KANSKE INTE ÄR ÖVER FÖR VISSA!

HAHA igår så såg jag och Johanna en kille med tofsar seriöst ÖVER knäna, mouli, evisu, ljusblå fjällis och verkligen verkligen överdrivet mycket vax. Han gick där på plattan med hans tjejpolare. Hon själv hade vita kattstreck på kinderna, idomin på läpparna, typ tre ögonfransar, fjällis och sss byxor med ja, hon hade ju iaf mindre tofsar än killen;) Men fyfan! Först trodde jag verkligen dom var seriösa men dom måste ju ha skojat? Men euh. Varför ens klä ut sig till fjortis och gå till plattan. Bara två personer också? Och om dom drev så skulle dom nog inte blivit så rädda för mig när jag skrek att det här faktiskt var 2009;) Men grejen är, okej om dom var typ 98or eller nått men människorna var ju typ 94or eller 93or!? USCH säger jag bara. Själv skulle jag aldrig gå runt sådär med en person i stan liksom. Okej det skulle kanske vara kul och gå 10 pers så på en fest och driva lite men inte två på plattan! :S

http://i28.tinypic.com/2cqmvj6.jpg


RESTEN AV MIN SÖNDAG!

Måste bara vänta till tönten johanna har vaknat för hon ligger och sover i min säng haha -.- Sen kan jag börja min vanliga ta-hand-om-mig-själv söndag! Ska även ha ansiktsmask, fixa naglarna och allt möjligt! får bara se om jag hinner med allt före gossip girl. Är så himla trött så ska fan försöka sova vid 9 ikväll, bra va?! :)


HELGEN BLEV INTE SOM JAG TRODDE..

Hej allihopa!

Hur mår ni? Själv så mår jag inte speciellt jätte bra. Helgen blev lite misslyckad. Igår så drog jag och Johanna till stan, mötte upp lite kompisar och drog till bromma. Det skulle ju vara fest där och typ hela j*vla stan visste om det så det var sjukt många vid bromma tunnelbana. Vi väntade in lite fler kompisar men sen fick vi veta att det inte blev något tydligen.. Men vi drog oss emot tunnelbanan. Gick av i Kristineberg, var med lite kompisar som var där i bromma också. Vi chillade bara lite hemma hos en polare där. Sen skulle vi möta några andra kompisar men dom försvann långt åt helvete tydligen till typ farsta, haninge och typ ja jag vet inte. Men vi skulle iaf hem då. Vi åkte bara förbi t-centralen snabbt för att hälsa på två kompisar som satt där. Sen började Johanna kaxa lite mot vakterna där så dom tog in henne för att prata med henne och blabla. Allt blev knas-.- .. Men sen drog vi hem till en kompis och sov där. Somnade typ 5 på morgonen för vi kunde knappt somna haha. Lyckat. Jaja idag så har vi inte gjort mycket alls. Vi vaknade ju typ för tre timmar sen och åkte hem till mig. Sen har vi käkat på tacobar i kista! Skit gott! :) Här är lite bilder från helgen föfan!

MUUUMMS!

Jag och bästis någon gång i helgen!


Ni kan ju inte säga att dom inte är sexiga i mitt rosa läppstift!? ;)


Jag, Joel och Matilda ;P <3

pimp ellä? haha :)

frågor och svar!



Anonym
om NUDLAR!:
Har du syskon? :)
Svar; Nja inga riktiga. Jag har en ''halvsyster'' som heter Elise. Hennes riktiga pappa var min styvpappa förut. Men vi har typ inte någon kontakt längre. Ni kan se varför några inlägg tillbaka i arkivet! :) Puss på dig


Anonym om AMERICAN PIE:
alltså förlåt men kan du sluta vara som towe ? nu ska du också ha lugg bara för hon har det ? och om du kanske hade de men bara hade den åt sidan du tog iallafall fram den när hon klippte lugg ? , du är inte ett dugg lik towe ! så du blir inte direkt ännu mer likare om du tror de bara för du färgar som hon o lalall.. haha men jaja skulle bara säga det ! ;)
Svar; HAHA OMG. För det första har jag haft lugg hela mitt liv. För det andra har inte ens towe sin lugg sådär? För det tredje så skrev någon anonym att jag borde skaffa lugg. Och jag har ju redan lugg så jag visade bara att jag hade det och tänkte bara se vad ni tyckte. Använder inte ens min lugg? + att jag hade snelugg före henne. Har haft det jätte länge men brukar variera med snebena och snelugg. Jaja orkar inte argumentera med dig men det är bara så omoget när ni säger att jag härmar towe;) .. Förstår att ni gillar henne mer än mig för är lite kaxig i bloggen ibland menmen that's life bitches ;$

Anonym om AMERICAN PIE:
vad har hänt mellan dig och raqiya ?
Svar; Inte för att vi var speciellt bra kompisar. men vi gick ju i samma klass i sexan och umgicks rätt mycket bara i skolan. Men när jag slutade så tappade vi kontakten typ. Och hon sa ju själv att om jag blir blond så kommer hon inte vara min kompis längre så jaa! ;)

GÅRKVÄLLEN

Tjatja allihopa! Förlåt att jag inte skrev igår men fyfan, hela gårdagen blev jätte stressigt på morgonen och dagen. Först så försov jag mig till skolan och vi skulle typ på någon rikstagrej och då skulle vi träffas i odenplan halv 9 och jag kom liksom till odenplan halv 11.. lyckat. Jag är verkligen inte bra på att komma upp på morgnen.

Men jaja, mot kvällen drog vi först till stan sen skulle vi på tjejmiddag och sen drog vi på en liten ''fest'' men det blev bara lite misslyckat.. Jaja hela kvällen blev helt knas asså.. -.- Orkar inte ens berätta. Men nu så är iaf Felicia och Johanna hemma hos mig. Vi kollar lite på tv och så! Ikväll så vet jag inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar ju ALLTID på något kul. Vi hörs snart, nu ska vi shoppa lite frukost på LIDL.SE :) puuss


Här är en bild på min sötaste johanna igår, loveu BITCH!

AMERICAN PIE

Nu blir det American Pie sen sova, börjar fan halv 9 imorgon. Usch..


NUDLAR!

Håller på och gör nudlar till hela familjen! Smaskens!


OSMINKAD

Asså jag lovar att jag inte är wannabe dessie nu eller typ provucerar men jag ser faktiskt helt okej ut med bara pytte ynka mascara. Vissa ser ju helt annorlunda hemska ut men jag ser faktiskt okej ut ;$


KANSKE FLYTTAR :)

CHCHA ALLIHOPA!

Hemma igen, träffade typ Sara, Emelie, Johanna, Stajf, Pernilla och Anna-klara. Lite mer folk även. Det vanliga hände väl. Vi satt och pratade och gick runt i stan typ =)

Höhö jag hörde att mamma pratade om att flytta till ett större hus/lägenhet för vårat är juså litet. Hoppas det blir av för hatar Akalla och hatar våran lägenhet. Så j*vla litet. Men tror inte vi flyttar så långt isåfall för mammas jobb ligger ju i sollentuna så.. Men jaja nu ska jag bada och kolla lite på Disney Chanel ;$


Me right now, inte särskilt fixad ;$


TORSDAG!

Hellu everybody! Kom hem för inte så länge sen och har bara fixat mig litegrann! Ska iväg till stan typ nu. Äntligen torsdag btw, då tänker man ju, yeah imorgon är det fredag. Ni vet ju hur mycket jag älskar helger;) Jaja vi hörs ikväll, puss på kinden! ^^


MIN ARM ÄR TYP BRYTEN x(

Godmorgon allihopa! Nu mår jag mycket bättre. Har bara sjukt ont i armen men det ska man ju inte skippa något viktigt. Skolan i det här fallet!! Jaja nu på morgonen har jag hunnit tvätta mitt löshår, ätit frukost, sminkat mig litegrann och .. klätt på mig haha=) Ska ge mig iväg nu eftersom jag är lite sen men det är ju inte precis ovanligt men vi hörs efter skolan. Byebye!

Tror jag ska testa lugg idag ;$


DAGENS LÅT

Usch vad dåligt jag bloggat idag men mitt huvud bara snurrar och kan knappt röra vänster arm. Fyfabian ;P .. Nej men imorgon ska jag blogga gärnet, nu ska jag faktiskt försöka sova. Iof är jag väldigt pigg menmen ska bara lägga mig i sängen och blunda så går det nog bra. Kan ju lossas att jag sover? Thihi nej men godnatt på er sötnosar


PÅ JULLOVET SKA JAG



* Färga brunt
- Yesyes, eller brunt och brunt. Jag ska göra ljusbruna slingor över hela håret så det ser ut som jag har blonda slingor. SMART VA? Om det är fult så tar jag bara och färgar mörkbrunt. Bara det inte blir blått som det blev på en viss person när hon försökte färga mörkt *haha*

* Skaffa linser och pierca mig
- Blåa linser blir det nog, eller grönbruna. Fyfan va snyggt om jag har brunt hår! Grr.. Sen ska jag pierca mig igen. Får se om det blir i tungan eller ovanför läppen! Har inte riktigt bestämmt mig men först och främst ska naveln läka! :)

* Festa! - Jul, min födelsedag och nyår!? Shit vad jag ska ha kul då asså. Men ska ju självklart inte dricka eftersom jag är nykterist;) Men festa loss, wohoooo! Ibland är det kul att fylla år på lovet faktiskt. Fast rätt jobbigt eftersom det är liksom annandagjul och alla är typ bortresta men det är jävligt mycket rea då så shoppa och festa blir det mycket av på jullovet! :)

* NATTGIBBA! - Hohoho jag och Rebecca ska dra med några till odenplan och pröva på och nattgibba. Låter hur tråkigt som helst men vill gärna testa det. Killar skippar ju att festa och drar och gibbar eller lanar istället liksom? Då blir det mycket blogg iaf HAHA!


Ja, det är bara ungefär tre veckor kvar till jullovet. Längtar som fan!

LUGG/SNEBENA

Tja allihopa! Herregud vad jag mår dåligt. Jag tog ju vaccinsprutan igår och jag har så sjukt j*vla ont i armen, jag är trött som fan, mår illa och har feber. Usch usch. Blir inte så mycket bloggning idag för ska lägga mig i sängen och bara glo på tv eftersom jag måste ju må bra till på fredag! duuh!:)

Men kom iaf från stan nyss, hände väl det vanliga. Chilla med johanna där och träffa lite folk och så bara! Haha på tunnelbanan hem så var det typ fyra killar. Två kom och satte sig mittemot mig och börja snacka med mig och sa typ allt som var dåligt med mig och allt som var bra med mig. Det dåliga var mina tänder och mina ögonbryn och resten var tydligen bra haha.. Omg. Sen sa en tant åt dom att lämna mig ifred så det var skönt. Jobbiga snorungar bara. Eller dom va ju iof 17.. Nolifers.. Dom borde ju ha något annat för sig än att sitta och dömma en 14åring thöhö. Men nu ska jag duscha sen så blir det väl tv och sova. Kanske bloggar lite ifall jag blir piggare men känns som jag kommer svimma just nu så byebye!

sålänge kan ni svara på min fråga;
Vad är finast? Lugg eller snebena? :)


LUGG


Godmorgon allihopa! Nu har min lärare ringt tre gånger och min mamma 10 gånger för att få upp mig ur sängen haha ;$ Men måste verkligen dra nu. Funderade på att satsa på lugg i skolan idag? Fast nää jag tror inte det blir av för visst det är en riktig lugg men det är ojämnt och allt eftersom det är uppklippt snelugg egentligen. Men nån gång kanske jag tar fram min gulliga lilla lugg höhö. Vi hörs ikväll, puuss!

NÄR FYLLER JAG ÅR? =)

Ska sova nu, eller jag ska försöka. Fast det är ju rätt bra på tv så kommer antaligen sitta och glo lite på tv men ska iaf stänga av datorn för har lite småproblem att gå ifrån datorn på kvällarna eftersom att jag älskar att blogga thihi! Menmen vi hörs imorgon, 2 december! Jag fyller år snaaart, kommer tjata ett tag på det haha.

Någon som vet när jag fyller år?
Isåfall är ni jävligt cola ;$ Vem vet, ni kanske får en länkning också!

jaja godnatt sötnosar !


bild på mig i bästis i typ september eller nått.
Saknar när man slapp gå utan jacka och frysa fan.. -.-

BLOGGMAIL

Nu har jag gjort en ny bloggmail eftersom jag skaffat ny blogg så gjorde jag en ny bloggmail också. Så om ni vill prata lite, fråga saker som jag inte tar upp i bloggen eller kanske skicka idolbilder, fan vet jag. Vad som helst!

Skicka ett mail till;


SVAR PÅ TAL

Anonym om HAHA REMEMBER?:
asså när ska du färga brunt?

Svar; jadu.. De flesta vill att jag ska färga brunt för att inte bli fjortisstämplad och skit. Jag själv trivs jätte bra i blont. Tycker det är finare, det passar min personlighet mer etc etc. Men kommer nog inte orkar vara blond så himmla länge för det är så jobbigt att få en bra färg och sen det med utväxten och skit. Men jag tror jag färgar ljusbrunt med ljusa slingor lite här och där och skaffar blåa linser efter nyår. Så komemr jag till skolan som en heelt ny människa höhö ;$


okej det där ser bara helt sjukt ut menmen ;) ..

WTF?


VISSTE NI INTE ATT ..

Anonym om SKOLFOTO:
hahaha kolla på din långa panna ,,om jag var du så skulle jag klippa lugg


.. JAG REDAN HADE LUGG? =)


Desperata hemmafruar

Nu är det dags för middag och favoritprogramet desperata hemmafruar =)
Vi hörs efter de pussys =)



HAHA REMEMBER?

Kommer ni ihåg den här bilden? haha jag är sååå sexig i 3Dglasögon x )


NOLIFER ;$

Hej allihopa! har varit i skolan, haft möte och utvecklingssamtal. Gick bara dåligt dåligt. Tråkigt och dåligt. Typ dampade på mina lärare ;$.. Jaja sen åkte jag till stan, träffade Johanna och dom vanliga typ. Sen lite senare så kom Rebecca också! Vi gjorde inte mycket alls. Bara chillade lite och pratade och satt och tog sönder ketchupgrejer på burger king. Kul liv jag verkar ha va? haha =)

me right now, endast mascara och consealar! (A)

Haha suddig och ful menmen jag och bästis! =)


1 DECEMBER

Godmorgon sötnosar! 1 December idag! Kanske dags att planera min födelsedag och skriva på önskelistan redan? Men har funderat lite på vad jag vill ha och så. Typ ett par skor, kamera, locktång och massvis med pengar självklart! Aja jul kommer ju innan min födelsedag så kanske ska planera lite till jul också snart;) Men nu har j ag jävligt brottom eftersom jag faktiskt börjar om 3 min.. LYCKAT NORA! .. Vi hörs ikväll eller nått! Puss på er


-

-Godnatt

Tänkte gå och lägga mig nu eftersom jag ska upp tidigt imorgon. 7.. Suck. Ska försöka att inte komma sent till skolan imorgon. Åh imorgon har jag utvecklingssamtal och direkt efter så har jag möte.. BOORING. På tal om tråkigt så är det tisdag.. Jag hatar måndagar, tisdagar och onsdagar. Då längtar man bara till helgen. Fest, ingen skola, vänner och chilla föfan! Torsdagar är okej för då tänker man ju aa imorgon är det fredag! Menmen jag får väl ta och längta till torsdag och bara ta mig egenom tisdag, onsdag! Vi hörs imorgon, puss

RSS 2.0